Banner 980x90

Rīkos izsoli par tiesībām pļaut niedres Papes un Tosmares ezeros

Ventspils, 30.janv., LETA. Dabas aizsardzības pārvalde rīkos izsoli par tiesībām pļaut un iegūt savā īpašumā niedres Papes ezerā Rucavas pagastā un Tosmares ezerā Liepājā, liecina paziņojums "Latvijas Vēstnesī".

Papes ezera niedru pļaušanai kopējā pieejamā teritorija ir 995 hektāri, kas sadalīti 13 nogabalos. Savukārt Liepājas ziemeļu daļā esošajā Tosmares ezerā pieejami divi niedru pļaušanas nogabali ar kopējo platību 88 hektāri.

Rakstiskā izsole plānota 8.februārī plkst.11 Dabas aizsardzības pārvaldes galvenajā birojā Siguldā, Baznīcas ielā 7. Ar izsoles nolikumu var iepazīties Dabas aizsardzības pārvaldes mājaslapā un VAS "Valsts nekustamie īpašumi" mājaslapā.

Piedāvājumus var iesniegt līdz 8.febrāra plkst.10.30.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)