Banner 980x90

RSU Liepājas filiālē šogad atklātas divas jaunas studiju programmas

Rīga, 7.jūn., LETA. Ar divām jaunām maģistra studiju programmām - "Veselības psiholoģija" un "Māszinības" - šogad startējusi vasaras uzņemšana Rīgas Stradiņa universitātes (RSU) Liepājas filiālē, aģentūru LETA informēja RSU.

Augstskolā cer, ka jaunās programmas ļaus Kurzemes reģionam nākotnē piesaistīt vairāk jaunu, kompetentu veselības aprūpes jomas speciālistu. Studētgribētājiem pieejamas gan valsts budžeta, gan Liepājas domes finansētās studiju vietas.

Liepājas filiālē kā vienīgajā augstskolā Kurzemes reģionā, kas jau vairāk nekā 70 gadu piedāvā izglītību veselības aprūpē, bez minētajām jaunpienācējām pieejamas vēl septiņas citas studiju programmas.

Šovasar Liepājas filiāle plāno uzņemt vairāk nekā 150 jaunus studentus, no kuriem aptuveni puse studēs par valsts budžeta finansējumu. RSU uzsvēra, ka augstskola cieši sadarbojas ar reģiona ārstniecības iestādēm, nodrošinot studentu praktisko iemaņu apguvi un profesionālu mācībspēku piesaisti. Līdzīgi kā RSU studiju norises vietas Rīgā, arī Liepājas filiāle ir labi aprīkota ar simulāciju tehnoloģijām, mulāžām un manekeniem, ar kuru palīdzību topošajiem veselības aprūpes speciālistiem pilnveidot savas klīniskās prasmes.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)