Banner 980x90

Sākas pieteikšanās studijām Liepājas Universitātē

Ventspils, 25.jūn., LETA. Šodien sākas elektroniskā pieteikšanās Liepājas Universitātes pamatstudiju programmās, aģentūru LETA informēja Liepājas Universitātes galvenā sabiedrisko attiecību speciāliste Simona Laiveniece.

Elektroniskā pieteikšanās studijām notiek portālā "Latvija.lv", un tā turpināsies līdz 10.jūlijam. Dokumentu pieņemšana klātienē Liepājas Universitātē notiks no 3.jūlija līdz 10.jūlijam.

Maģistra studiju programmās varēs pieteikties gan elektroniski, gan klātienē no 4.jūlija līdz 13.jūlijam.

No 3.jūlija līdz 13.jūlijam Liepājas Universitātē norisināsies uzņemšana doktora studiju programmās "Pedagoģija" un "E-studiju tehnoloģijas un pārvaldība". Pieteikties doktora studijām būs iespējams gan klātienē, gan elektroniski.

6.jūlijā no plkst.9 līdz 12 un no plkst.13 līdz 16 dokumentus no topošajiem maģistrantiem un doktorantiem pieņems arī Rīgā, Liepājas pārstāvniecībā, Torņa ielā 4, 2a-201.

Piesakoties pamatstudijām, neatkarīgi no izvēlēto augstskolu, studiju programmu un prioritāšu skaita, ir noteikta viena reģistrācijas maksa - 30 eiro. No tās ir atbrīvoti bāreņi un 1.grupas invalīdi.

Piesakoties studijām maģistrantūrā uz vienu studiju programmu, reģistrācijas maksa ir 25 eiro, bet studijām doktorantūrā - 30 eiro, bet par katru nākamo studiju programmu vai virzienu - 10 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)