Banner 980x90

Sāksies gatavošanās skrējienam "Liepājas stunda"

Valmiera24.lv
Valmiera24.lv
Trešdien, 12.oktobrī, plkst.19.00 stadionā "Daugava" norisināsies sporta sērijas "Izrāviens" 2016.gada sezonas noslēdzošo sacensību "Liepājas stunda" gatavošanās treniņš, kuru vadīs sacensību vēstnese Evija Gūtmane, pilsētas informācijas portāls Liepaja24.lv uzzināja Liepājas pilsētas pašvaldībā. 

Organizatori aicina visus, gan gados jaunākos, gan gados vecākos, skriešanas entuziastus uz aktīvo vakaru, lai pienācīgi sagatavotos šim teorētiski ātrākajam sezonas skrējienam. Reģistrēties sacensībām iespējams mājaslapā izraviens.eu līdz 20.oktobrim.

"Liepājas stundas" aktīvajā vakarā dalībniekiem būs iespēja organizatoru vadībā iesildīties, iemēģināt stadiona skrejceļu, kā arī atsildīties unikālā vakara treniņā pa izgaismotu stadiona skrejceļu.

Savukārt 22.oktobrī, plkst.11.00 stadionā "Daugava" norisināsies sacensības "Liepājas stunda",  lai savā starpā sacenstos kā profesionāļi, tā amatieri jeb tautas sporta pārstāvji. Sacensībās ikvienam dalībniekam būs iespēja noskaidrot līdz metram precīzu attālumu kādu viņš spēj veikt vienas stundas laika limitā.

Pieteikšanās "Liepājas stundai" līdz 20.oktobrim iespējama mājaslapā izraviens.eu, kā arī sacensību dienā stadionā no plkst.9.00.

2016.gada sezonas Liepājas ātrākais skrējiens "Liepājas stunda" norisināsies sporta sērijas "Izrāviens" ietvaros, kas radīta, lai bagātinātu pilsētas sporta dzīvi. Noslēdzoties šim skrējienam, tiks uzzināti sporta sērijas "Izrāviens" 2016. gada sezonas laureāti, kuri tiks apbalvoti ar īpašiem kausiem. Jau vēstīts, ka, lai tos izcīnītu, dalībniekiem jāsavāc visvairāk punktu sporta sērijas "Izrāviens" sacensībās. Jo, finišējot katrā no pasākumiem, papildus konkrētā pasākuma apbalvojumiem dalībnieks saņem ieskaites punktus, kas ļauj pretendēt uz lielo balvu. Kopumā tiks apbalvoti labākie seši vīrieši un sievietes individuālajā vērtējumā.

 Skriešanas sacensības "Liepājas stunda" rīko Liepājas Vieglatlētikas klubs sadarbībā ar Liepājas Sporta pārvaldi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)