Banner 980x90

Sākusies pretendentu izvirzīšana "Liepājas kultūras balvai"

Ventspils, 17.janv., LETA. Līdz 3.februārim notiek pretendentu izvirzīšana "Liepājas kultūras balvai 2016", aģentūru LETA informēja Liepājas Kultūras pārvaldes attīstības projektu vadītāja Daira Bērtule.

Liepājas Kultūras pārvalde aicina ikvienu izvērtēt 2016.gada nozīmīgākos notikumus un personības kultūras dzīvē Liepājā un pieteikt pretendentus balvai.

Balvas pretendents var būt gan fiziska, gan juridiska persona - kolektīvs, individuāls sasniegums, pasākums vai norise, kas apliecina izcilību, radošumu un nodrošinājis pozitīvu Liepājas publicitāti Latvijas, Eiropas vai pasaules mērogā. Pretendentus balvai var izvirzīt gan fiziskas, gan juridiskas personas, pamatojot pretendenta sasniegumus ar aprakstu un materiāliem, kas šo sasniegumu pierāda - diplomiem, goda rakstiem, publikācijām masu medijos u.c. Pretendents balvas saņemšanai var izvirzīt arī pats sevi.

Šogad Liepājas Kultūras balvu pasniegs sesto gadu pēc kārtas.

Balvas pasniegšanas ceremonija notiks 24.februārī.

Kultūras balvas uzdevums ir novērtēt tos kultūras notikumus un personības, kas ir veicinājuši Liepājas atpazīstamību, kā arī novērtēt jaunas radošas idejas Liepājas kultūrā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)