Banner 980x90

Seminārā Liepājā KP, KNAB un IUB pārstāvji informēs par publiskajiem iepirkumiem

Rīga, 23.maijs, LETA. Konkurences padomes (KP), Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB), kā arī Iepirkumu uzraudzības biroja (IUB) pārstāvji šodien Liepājā rīkos izglītojošu semināru ciklā "Par godīgu uzņēmējdarbību", aģentūrai LETA pavēstīja KP Komunikācijas nodaļas vadītājs Toms Noviks.

Viņš informēja, ka semināru mērķis ir paplašināt uzņēmēju zināšanas par savām tiesībām, lai tie varētu veiksmīgi izmantot likumā atļautās sadarbības iespējas, aizstāvēt savas intereses, ja likumu pārkāpj cits uzņēmums, kā arī neriskēt īstenot prettiesiskas darbības nepietiekamu zināšanu dēļ.

KP, KNAB un IUB eksperti semināra ietvaros iepazīstinās ar šādiem tematiem: godīgas konkurences aspekti publisko iepirkumu procedūrās; korupcijas izpausmes formas un riski publisko iepirkumu procedūrās; karteļu pazīmes jeb riski publiskajos iepirkumos; konkurences tiesības godīgai uzņēmējdarbībai; korupcijas riski un to tiesiskās sekas publiskajos iepirkumos.

Semināts notiks šodien plkst.11 Liepājas pilsētas pašvaldības telpās, Rožu ielā 6.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)