Banner 980x90

SkiBox sporta preču veikals — slēpes, kalnu slēpes

Lai gan daudziem cilvēkiem ziema nepatīk auksto laikapstākļu dēļ, tas ir īstais gadalaiks tiem, kuri ir iemīļojuši kalnu slēpošanu. Lai pilnā mērā izbaudītu šo populāro āra aktivitāti, ir nepieciešams kvalitatīvs slēpošanas inventārs, tajā skaitā piemērotas slēpes.

Slēpes

Lai gan daudziem cilvēkiem ziema nepatīk auksto laikapstākļu dēļ, tas ir īstais gadalaiks tiem, kuri ir iemīļojuši kalnu slēpošanu. Lai pilnā mērā izbaudītu šo populāro āra aktivitāti, ir nepieciešams kvalitatīvs slēpošanas inventārs, tajā skaitā piemērotas slēpes. Pastāv vairāki slēpju veidi, to daudzveidība patiešām ir plaša, tāpēc nereti ir grūtības izvēlēties piemērotāko variantu. Lai neapjuktu lielajā slēpju piedāvājumā, ir ieteicams vispirms noteikt, kādiem mērķiem un kādai slēpošanas vietai slēpes būs paredzētas. Piemēram, tirgū var atrast gan kalnu slēpes trasēm, gan universālās slēpes, gan arī sieviešu un bērnu, kā arī slēpes, kas domātas izmantošanai ārpus trases. Līdz ko jūs noteiksiet, kāda veida aktivitātēs jūs piedalīsieties, jums būs vieglāk izvēlēties konkrēto modeli no vēlamās kategorijas, balstoties gan uz savu sagatavotības līmeni, gan personīgajām vēlmēm.

Sporta preču veikals SkiBox atbalsta visus kalnu slēpošanas entuziastus un piedāvā iegādāties kvalitatīvu slēpošanas inventāru, tajā skaitā arī slēpes. Veikalā pieejamas itāļu kalnu slēpošanas inventāra ražotāja "Nordica" un populārā Šveices ražotāja "Stockli" kalnu slēpes neaizmirstamām sajūtām un patīkamai adrenalīna devai sniegotajās trasēs vai kalnos. Ski-Box ir vienīgie Baltijas valstīs, kas piedāvā "Stockli" premium klases slēpju zīmolu.

Lasiet vairāk: ski-box.lv

Kalnu slēpes

Kalnu slēpošana ir viens no populārākajiem āra aktivitāšu veidiem, kas nezaudē savu aktualitāti. Protams, šis aizraujošais laika pavadīšanas un arī sporta veids paredz speciāla inventāra izmantošanu, bez kura nav iedomājama slēpošana. Jā, slēpošanas zābaki, ķiveres un brilles ir neatņemama slēpošanas sastāvdaļa, kas nodrošina drošus, patīkamus un jautrus nobraucienus, taču tikpat svarīgi ir izvēlēties kvalitatīvas kalnu slēpes

Attīstoties kalnu slēpošanas sporta veidam, tam piemērotās kalnu slēpes arī ir attīstījušās grandiozā līmenī. Šobrīd kalnu slēpēm ir speciāli stiprinājumi ar stingri fiksētu papēdi un īpašiem zābakiem. Savukārt speciāls plastmasas pārklājums slēpju apakšā palīdz sasniegt daudz lielāku ātrumu, nekā braucot ar vienkāršām koka slēpēm. Kalnu slēpes mūsdienās ir augsto tehnoloģiju produkts, kura tapšanā tiek izmantoti jaunākie zinātnes un tehnikas sasniegumi.

Piemēram, sporta preču veikalā SkiBox ir kalnu slēpes, ko izgatavo kalnu slēpošanas inventāra ražotājs "Nordica", kas turpina attīstīt  jauno InfraRed tehnoloģiju zābaku ražošanā, kas savukārt var palīdzēt "pieslīpēt" zābaku formu tā, lai tie ikvienam derētu perfekti. Tāpat SkiBox ir atrodamas Šveices kvalitātes premium klases kalnu slēpes no "Stockli", kā arī cits slēpošanas inventārs: slēpošanas zābaki, slēpošanas brilles, slēpošanas ķiveres.

Lasiet vairāk: ski-box.lv

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)