Banner 980x90

Stadionā "Daugava" Liepājā notiek būvdarbi administrācijas un sportistu ģērbtuvju ēkā

Jelgava, 11.jūl., LETA. Lai paaugstinātu energoefektivitāti, Liepājas Olimpiskā centra stadiona "Daugava" administrācijas un sportistu ģērbtuvju ēkā, Jūrmalas parkā 3, aktīvi notiek būvdarbi, aģentūra LETA uzzināja Liepājas pašvaldībā.

Projekta "Energoefektivitātes paaugstināšana stadiona "Daugava" ģērbtuvju ēkā, Liepājā" īstenošanas gaitā stadiona administrācijas un sportistu ģērbtuvju ēkā tiek veikta fasādes sienu, cokola, jumta un bēniņu siltināšana, logu un durvju nomaiņa, pirmā stāva grīdu siltināšana. Tāpat paredzēta iekšējo inženiertīklu - ūdensapgādes, apkures sistēmas un elektroinstalācijas - pārbūve, automātiskā ugunsgrēka signalizācijas un zibens aizsardzības sistēmu uzstādīšana un jaunas kanalizācijas sistēmas un ventilācijas sistēmu izbūve.

Būvdarbus veic SIA "Liepājas celtnieks" saskaņā ar SIA "Energy Audit" izstrādāto būvprojektu.

Projekta kopējās izmaksas ir 409 105 eiro, tajā skaitā Eiropas Reģionālās attīstības fonda finansējums 176 338 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)