Banner 980x90

"Summer Sound" festivālā gaidāms silts un vējains laiks, iespējams pērkona negaiss

Rīga, 3.aug., LETA. "Summer Sound" festivāla laikā Liepājā pūtīs mēreni stiprs rietumu vējš un gaiss būs silts, sestdien un naktī uz svētdienu iespējams īslaicīgs lietus un pērkona negaiss, prognozē sinoptiķi.

Piektdienas vakarā debesis virs Liepājas būs pārsvarā skaidras, naktī uz sestdienu gaidāms neliels mākoņu daudzums, kas dienā palielināsies. Visaugstākā lietus un pērkona negaisa varbūtība prognozēta sestdienas vakarā un naktī uz svētdienu. Kā vienmēr, ar pērkona negaisu būs saistīts stipra lietus, vēja un krusas risks.

Vējš piektdienas vakarā mēreni pūtīs no rietumiem, ziemeļrietumiem, naktī uz sestdienu tas brīžiem pierims, bet sestdien atkal pastiprināsies, brāzmās palaikam sasniedzot 12 metru sekundē. Lietus un negaisa mākoņu ietekmē vējš īslaicīgi var kļūt vētrains.

Naktis pludmalē būs tropiski siltas - gaisa temperatūra nenoslīdēs zemāk par +20 grādiem. Gaisa temperatūra dienas laikā daudz nemainīsies un saglabāsies zem +25 grādiem.

Ūdens temperatūra jūrā pie Liepājas aptuveni +23 grādi, bet viļņu un straumju dēļ peldēšanās var būt bīstama.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)