Banner 980x90

"SuperMikrofons 2016" meklēs jaunos talantus Liepājā

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Lielākā Latvijas ierakstu kompānija ''Mikrofona ieraksti'' šogad savā 20 gadu jubilejā rīko jauno talantu konkursu ''SuperMikrofons'', kas notiks dažādās Latvijas pilsētās.

Kā pilsētas informācijas portālu Liepaja24.lv informēja MicRec pārstāve Gunita Krastiņa, Liepājā konkurss norisināsies 17.aprīlī pulksten 17.00 LOC Rožu zālē.

20 gadu laikā MicRec apgādā izdoti vairāk kā 600 dažādu izpildītāju albumi. Kompānija sadarbojusies ar gandrīz visiem Latvijas populārākajiem māksliniekiem starp kuriem ir tādi vārdi kā Raimonds Pauls, Prāta vētra, Līvi, Laima Vaikule, Tumsa, Credo, Uldis Marhilevičs, Igo, Olga Rajecka, Musiqq un daudzi citi.

Tai pat laikā kompānija " Mikrofona ieraksti" savā darbībā vienmēr ir meklējusi jaunus vārdus, devusi iespēju attīstīties un izdot ierakstus jauniem māksliniekiem, tāpēc arī savu jubileju MicRec atzīmēs ar pasākumiem Latvijas pilsētās, kas dos iespēju parādīties jauniem vārdiem un talantiem.

Konkursu vadīs populārais dziedātājs un konferansjē Lauris Reiniks.

Žūrijā darbosies profesionāļi savā jomā: Olga Rajecka, Aija Andrejeva, Guntars Račs, Elita Mīlgrāve u.c.

Tomēr fināla lēmums būs koncerta apmeklētāju rokās, jo katrs varēs nobalsot par savu Vakara favorītu no žūrijas izvēlētajiem finālistiem.

Bet tas nebūs tikai konkurss, jo pasākumu bagātinās žūrijas priekšnesumi, kā arī īpaši vakara viesi katrā pilsētā – populāri mākslinieki, ar ko sadarbojas Mikrofona ieraksti.

Konkursa Balvu fonds 1000 eiro vērtībā, kā arī īpaša iespēja uzvarētājam piedalīties MicRec jubilejas koncertā "Leģendas turpinās…" Arēnā Rīga 9.novembrī.

Pieteikšanās konkursam līdz 2016.gada 15.martam. Konkursa nolikums un pieteikuma anketa atrodami www.micrecpm.lv.

Biļetes uz konkursa koncertu iepriekšpārdošanā "Biļešu paradīze" kasēs, kā arī Liepājas Olimpiskajā centrā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)