Banner 980x90

Uz rudeni pārcelts Liepājā plānotais džeza pianiste Hiromi koncerts

Rīga, 17.janv., LETA. Japānas džeza pianistes Hiromi pārcēlusi savu ASV un Eiropas koncertturneju uz rudeni, tādejādi arī Liepājā, koncertzālē "Lielais dzintars", martā plānotais koncerts tiek pārcelts uz 6.oktobri, aģentūru LETA informēja koncertzāles sabiedrisko attiecību vadītāja Santa Margeviča.

Hiromi koncerts Liepājas koncertzālē bija iecerēts kā šā gada vērienīgākais ekskluzīvās koncertsērijas "Pasaule Lielajā dzintarā" notikums. Bija plānots, ka šā gada pavasari ekstravagantā pianiste un komponiste aizvadīs sava jaunā mūzikas albuma "Solo" zīmē un dosies albuma pasaules koncertturnejā.

Patlaban visi turnejas koncerti - Latvijā, Vācijā, Šveicē, Krievijā, Kanādā, ASV un Lielbritānijā - pārcelti uz vēlāku laiku un notiks ne ātrāk kā šā gada oktobrī.

Klausītājiem, kuri jau nopirkuši biļetes uz plānoto koncertu martā, ir iespēja ar šīm pašām biļetēm apmeklēt koncertu 6.oktobrī. Biļetes nav jāapmaina - tās būs derīgas 6.oktobra koncertā, saglabājot esošās sēdvietas. Savukārt tie, kuri iegādājušies biļetes "Biļešu paradīzes" kasēs un nevēlas vai nevar apmeklēt koncertu oktobrī, ir tiesīgi tās līdz šī gada 23.martam atdot atpakaļ jebkurā "Biļešu paradīzes" kasē visā Latvijā, saņemot atpakaļ naudu. Ja biļetes iegādātas "Biļešu paradīzes" interneta vietnē un klausītājs neapmeklēs koncertu oktobrī, viņš tiek aicināts rakstīt uz "info@bilesuparadize.lv", lai pieprasītu atgriezt naudu par iegādāto koncerta biļeti. E-pastā jānorāda pirkuma rēķina numurs. Nauda tiks pārskaitīta uz bankas kontu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)