Banner 980x90

Valsts svētkos pirmsskolas izglītības iestāde "Saulīte" saņem jaunas attīstošās rotaļlietas

Teju katrs, atceroties savu bērnību, iedomājas par nebeidzamām spēlēm ar dažādām rotaļlietām. Trešdien, 16.novembrī, Latvijas svētku priekšvakarā, t/c "Ostmala" devās ciemos pie pirmsskolas izglītības iestādes "Saulīte", kā dāvanu līdzi ņemot dažādas bērnu attīstošās rotaļlietas.

Jautru noskaņojumu radīja bērnu sagatavotie priekšnesumi un maskoti jeb t/c "Ostmala" talismans Kaijucis un viņa draugi Brokolis, Burkāns un Ābols. Iepriecināt bērnus ar jaunām, izglītojošām rotaļlietām bija bērnudārza "Saulīte" audzēknes, mazās Martas mammas Marlēnas Kafitonovas sapnis. Ar to sieviete dalījās, piedaloties t/c "Ostmala" projektā "Kāds ir tavs sapnis?"

"Bērniem kopā ar audzinātājam patīk likt puzles, lasīt grāmatiņas un spēlēt lomu spēles, taču rotaļlietas ātri nolietojas un reizēm visiem bērniem nepietiek," "Saulītes" vadītāja Dina Jaunzeme ir pārliecināta, ka mazās meitenes mammai izdevās bērnos radīt patiesu prieku: "Tas bija nesavtīgs sapnis, kur vislielākais ieguvums bija bērniem. Par jaunām spēlēm un rotaļlietām sapņo katrs bērns, un, saņemot šādas dāvanas, bērni jūtās kā svētku dienā. Jaunās mantas ir inovatīvas, tās ir krāsainas un interesantas. Lai radītu jo lielāku pārsteiguma un prieka sajūtu, bērniem netika teikts par pasākumu līdz pēdējam brīdim. Līdz tam bērni aktīvi gatavojās valsts svētku svinībām."

Jau astoto mēnesi liepājnieku sapņus palīdz īstenot veikali "Rimi", "RD Electronics", "Lindex", "Aleksandra apavi", "Veļas Pasaule", "Crocs", "Apotheka", "NS King Outlet", "Norvik Banka", "Caramelles", "Lāčuks", Liepājas Teātris, "Globuss", Juvelieris-gravieris, "585", "Lotte cafe", "Grenardi", "Stenders", "Dzintars", "Douglas", "Canella", "Top Shop", "Elit", "Dream Bags", "Tele2", LMT, "Bite", "Evelatus", "Grobiņas ziedi".

Projekts noslēgsies sestdien, 17.decembrī, plkst.12.00, kad ikviens liepājnieks aicināts uz t/c "Ostmala", lai nobaudītu īpašu kūku, kas taps "Rimi" gardēžu meistarklasē, un piedalītos citos Ziemassvētkiem veltītos pasākumos.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)