Banner 980x90

Vasaras sezonu "Liepājas dzintarā" atklās franču džeza grupa "Electro Delux"

Rīga, 13.marts, LETA. Vasaras koncertus Liepājas koncertzāle "Lielais dzintars" atklās 8.jūnijā ar franču džeza grupu "Electro Deluxe" koncertu, aģentūru LETA informēja koncertzāles sabiedrisko attiecību vadītāja Santa Margeviča.

"Electro Deluxe" kļuvusi par vienu no pieprasītākajām mūzikas grupām Eiropas lielākajos džeza un popmūzikas festivālos. Pēdējie trīs no viņu sešiem studijas albumiem iekarojuši Francijas džeza mūzikas un popmūzikas topu virsotnes. Grupas mūzika ir dzirdama arī filmās un televīzijas pārraidēs.

Savukārt 6.jūlijā pašmāju rokenrola grupa "Keksi" būs apvienojusies ar blūza un soulmūzikas zvaigzni Jūdžinu "Hideaway" Bridžesu. Jūdžins "Hideaway" Bridžess ir amerikāņu blūza un soulmūzikas dziedātājs, dziesmu autors un ģitārists, kurš izdevis septiņus mūzikas albumus un uzstājies visā pasaulē.

Vasaras koncertus "Lielajā dzintarā" vainagos amerikāņu džeza dīva, dziedātāja, dziesmu autore un Brodvejas aktrise Šeina Stīla. 10.augustā viņa apvienosies ar Latvijas Radio bigbendu, lai sniegtu savu pirmo kopīgo koncertu Liepājai. Dziedātājas vokāls izskanējis populārākajos ASV televīzijas šovos, filmās, seriālos un arī "Grammy" balvu pasniegšanas ceremonijā.

"Liepāja ir ne tikai viena no Latvijas kultūras, bet arī vasaras galvaspilsētām! Tāpēc aicinām šeit svinēt brīvdienas ar pilnu jaudu - uzņemt saules enerģiju ar "Electro Deluxe", remdēt dvēseli blūzā ar Jūdžinu "Hideaway" Bridžesu un uzburt Ņujorkas cienīgu ballīti ar Brodvejas dīvu Šeinu Stīlu," aicināja koncertzāles mākslinieciskā vadītāja Baiba Bartkeviča.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)