Banner 980x90

Vilnītis: Liepājā uzņēmējiem ir izaugsmes iespējas uzņēmējdarbības attīstībā

Rīga, 7.jūn., LETA. Liepājā uzņēmējiem ir izaugsmes iespējas uzņēmējdarbības attīstībā, ceturtdien Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) rīkotajā diskusijā par uzņēmēju aktualitātēm Liepājā sacīja Liepājas pilsētas domes priekšsēdētājs Jānis Vilnītis (LRA).

Pēc viņa teiktā, izglītībai ir jābūt visa pamatā, tostarp arī ilgtspējīgas un uz attīstību orientētas uzņēmējdarbības pamatā, tāpēc būtiski celt tās kvalitāti, ko iespējams īstenot Liepājā.

Vilnītis uzsvēra, ka Liepājā ir pārstāvēts plašs skaits ar uzņēmējdarbības nozarēm un darbības virzieniem, ko iespējams izmantot kā platformu jauniešu praktisko zināšanu un pieredzes paplašināšanai. Izveidojot modeli, kur izglītības iestādes un uzņēmēji savstarpēji sadarbotos, tiktu veicināta gan nodarbinātība, gan ar profesionālā izaugsme, kas Liepājai ir ļoti nozīmīgs jautājums, teica Liepājas mērs.

LTRK rīkotajā pasākumā notika LTRK Kurzemes reģionālā padomes sēde, kur tika runāts par tiesu izpildītāju darbu un līdzekļu piedziņu, neiesaistot darba devējus, kā arī citiem jautājumiem, kas aktuāli uzņēmējiem. Savukārt pēc tam notika ekskursija Liepājas speciālās ekonomiskās zonas teritorijā, lai labāk izprastu teritorijas nozīmi un atbalstu biznesa veicināšanai.

Pasākuma laikā uzņēmējiem bija iespēja uzzināt arī par AS "Sakret Holding" pieredzi, veidojot iekšējo un ārējo komunikāciju, kā arī ar uzņēmēju pieredzes stāstiem dalījās "Māras Lācis" īpašnieks Madars Markus-Narvils, "Boats SB" valdes priekšsēdētājs Ingus Šplīts, "Gitana TN" pārstāve Liene Zvagule un "Sense Media" vadītājs Egīls Šusts.

LTRK Kurzemes biznesa kluba pasākumi regulāri rīkoti ar mērķi diskutēt par uzņēmējdarbības aktualitātēm un iespējām reģionā, veicināt biznesa kontaktu veidošanos starp uzņēmējiem, kā arī informēt par atbalsta pieejamību veiksmīgai uzņēmējdarbības attīstībai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)