Banner 980x90

2015.gadā Liepājas pilsētas dome pieņēmusi 595 lēmumus

Publicitātes foto
Publicitātes foto

2015.gadā notikušas 14 Liepājas pilsētas domes sēdes, tajā skaitā divas ārkārtas sēdes. Domes sēdēs izskatīti 597 jautājumi, pieņemti 595 lēmumi, apstiprināti 17 nolikumi, 23 saistošie noteikumi un 2 noteikumi. Visas domes sēdes 2015.gadā apmeklējuši septiņi deputāti.

Kā pilsētas informācijas portālu Liepaja24.lv informēja Liepājas pilsētas domes sabiedrisko attiecību speciāliste Dace Ķēde, tāpat 2015.gadā notikušas 44 pastāvīgo komiteju sēdes – 12 finanšu komitejas, 12 pilsētas attīstības komitejas, 9 sociālo lietu, veselības un sabiedriskās kārtības komitejas un 11 izglītības, kultūras un sporta komitejas.

Pastāvīgo komiteju sēdēs gada laikā kopā izskatīti 673 jautājumi un pieņemti 49 lēmumi. Finanšu komitejās izskatīti 377 jautājumi un pieņemti 11 lēmumi; pilsētas attīstības komitejas sēdēs izskatīti 219 jautājumi, pieņemti 16 lēmumi; sociālo lietu, veselības un sabiedriskās kārtības komitejas sēdēs izskatīti 34 jautājumi, pieņemti 12 lēmumi; izglītības, kultūras un sporta komitejas sēdēs izskatīti 43 jautājumi un pieņemti 10 lēmumi.

Visas 14 domes sēdes 2015.gadā apmeklējuši septiņi deputāti: Uldis Sesks, Gunārs Ansiņš, Jurijs Hadarovičs, Helvijs Valcis, Romans Miloslavskis, Naums Vorobeičiks un Edvīns Striks.

Vienu domes sēdi gada laikā darba pienākumu dēļ nav apmeklējuši deputāti Guntars Krieviņš, Māris Ceirulis un Jānis Vilnītis.

Gada laikā divas domes sēdes nav apmeklējuši deputāti Ģirts Kronbergs (abas reizes darba pienākumu dēļ), kā arī Laila Atiķe un Atis Deksnis (vienu reizi slimības dēļ, otru – darba pienākumu dēļ).

Trīs domes sēdes 2015.gadā mācību atvaļinājuma dēļ nav varējis apmeklēt deputāts Vilnis Vitkovskis.

Savukārt deputāte Linda Matisone darba pienākumu dēļ gada laikā nav varējusi apmeklēt piecas domes sēdes.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)