Banner 980x90

5 priekšrocības, izmantojot Apple ierīces uzņēmējdarbībā

Jau labu laiku Apple tehnika vairs nav tikai dizaineru un fotogrāfu darbarīks, to izmanto dažādu nozaru pārstāvji, kam svarīga ir tehnikas funkcionalitāte, dizains un jaudīgas detaļas. Vai arī tavā uzņēmumā darbinieki lieto tieši šī zīmola tehniku? Šajā rakstā lasi, kādas iespējas paveras, izmantojot Apple tehniku uzņēmuma vajadzībām un iegādājoties to IT uzņēmumā "Capital"!

Apple biznesa pārvaldnieks
Apple biznesa pārvaldnieks (eng. Apple Business Manager) ir veids, kā uzņēmumam ērti administrēt darbinieku datortehniku, darot to attālināti. Tas nozīmē gan to, ka IT speciālistam nav vairs klātienē jāinstalē visas vajadzīgās programmas, gan tā ir iespēja centralizēti uzturēt kārtībā uzņēmumā esošo datortehniku un sekot līdzi darbībām, kas tiek ar to veiktas.

Izmantojot Apple biznesa pārvaldnieku, iespējams arī iegādāties lietotnes vairumā, līdz ar to katrai jaunai ierīcei nav atsevišķi jāiegādājas darbam vajadzīgās programmas. Biznesa pārvaldnieks nodrošina arī iespēju izveidot dažādus lietotāju profilus ar atšķirīgām tiesībām, tādējādi katrs darbinieks Apple ierīci varēs izmantot atbilstoši savām darba vajadzībām.

Tāpat arī, lietojot Apple biznesa pārvaldnieku, iespējams vairākiem darbiniekiem lietot vienu ierīci, pierakstoties ar savu lietotāja profilu. Pierakstoties katrs darbinieks piekļūst tieši saviem dokumentiem un failiem. Tas ir ērti, piemēram, ja uzņēmumā ir viens planšetdators prezentācijām.

Apple pirkuma apdrošināšana
Iegādājoties Apple ierīci uzņēmuma vajadzībām "Capital" veikalā, iespējams izvēlēties pirkuma apdrošināšanu. Atšķirībā no preces garantijas līguma, pirkuma apdrošināšanas ietvaros "Capital" remontēs tavu ierīci arī tādos gadījumos, kas nav paredzēti ražotāja garantijas līgumā.

Pirkuma apdrošināšanu var iegādāties līdz 4 gadiem un tā ir jāiegādājas uzreiz pirkuma brīdī.

Apple pagarinātā garantija
Apple tehnikas garantija privātpersonām ir 1 gads. "Capital" piedāvā pagarināt ražotāja garantiju līdz 2 vai 3 gadiem Apple ierīcēm, kas ir uzņēmuma īpašumā. Atšķirībā no pirkuma apdrošināšanas, pagarinātā garantija nav jāiegādājas uzreiz kopā ar pirkumu, par tās iegādi iespējams apdomāties un izlemt 3 mēnešu laikā kopš pirkuma izdarīšanas.

Lai arī pagarinātā garantija ir maksas pakalpojums, tas var būt ļoti vērtīgs ieguldījums, lai uzturētu uzņēmuma ierīces, kuras tiek lietotas katru dienu, labā stāvoklī un ietaupītu vairākus simtus eiro neparedzētos remontdarbos.


Apple iPad planšetdatora vai Macbook datora noma
Bieži uzsākot uzņēmējdarbību, lai taupītu līdzekļus, darba veikšanai tiek izmantots viss, kas ir jau pieejams, tajā skaitā datortehnika. Tomēr, ejot prezentēt uzņēmumu ārvalstu investoriem, ir svarīgi atstāt nopietnu iespaidu. Tas var būt krietni grūtāk, ja, piemēram, ierodies uz tikšanos ar savu veco portatīvo datoru no vidusskolas laikiem, kas strādā lieliski, bet ir aplīmēts ar dažādām, tam laikam aktuālām uzlīmēm. Šajā gadījumā lieti noderēs "Capital" piedāvāta Macbook datora īslaicīgā noma.

"Capital" iPad planšetdatora noma savukārt var noderēt gadījumos, kad jāveic publiskas prezentācijas un tavā rīcībā nav planšetdatora, bet vēlies atstāt prasmīga, tehnoloģiski attīsta uzņēmuma iespaidu, nevis lasīt piezīmes no mazām lapiņām. Tāpat arī planšetdators var būt noderīgs, ja tev jāpiedalās izstādē, kurā jāstāsta par savu uzņēmumu, un esi drošs, ka planšetdators palīdzēs interesentiem labāk saprast, kā tavs pakalpojums strādā.

Apple tehnikas specpasūtījumi
IT uzņēmums "Capital" piedāvā nokomplektēt Apple datorus tieši tava uzņēmuma vajadzībām. Tas nozīmē, ka visiem MacBook modeļiem un iMac datoriem iespējams uzlabot procesoru, operatīvo atmiņu (RAM), cietos disku (HDD, Fusion Drive, SSD), grafisko karti, aksesuārus un tastatūru. Lai uzzinātu vairāk par šo pakalpojumu, droši sazinies ar "Capital" Biznesa nodaļas pārstāvjiem! bizness@capital.lv

Nobeigums
Ja Apple ierīces izmanto ikdienā savā profesionālajā darbā, noteikti ieskaties "Capital" piedāvājumos. IT uzņēmums "Capital" ir oficiālais Apple pārstāvis Latvijā un var nodrošināt tevi ar īpašiem piedāvājumiem, kas nebūs atrodami citur. Lai izdodas veicināt uzņēmuma izaugsmi, izmantojot Apple ierīču piedāvātās iespējas!

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)