Banner 980x90

BB Wakepark gatavs ziemai: jauna terase, filmu vakari un BB Spa

Gaidot augsto laiku un gatavojoties kārtīgām ziemas priekiem, BB wakepark ir sarūpējuši lielisku pārsteigumu saviem klientiem aizvadītajos svētkos un atklājuši BB cafe ziemas terasi.

BB weikparks to izmēģināt aicina jau 30.decembrī plkst.18.00, kad notiks pirmais ziemas terases filmu vakars. Lai veikparkā padarītu ziemas sezonu aktīvāku un sagaidītu lielāku rosību Beberliņos, BB wakepark plāno regulāri organizēt arī ekstrēmo sporta veidu – veikborda, kaitborda un sērfa, filmu vakarus BB cafe jaunajā ziemas terasē.

"Tā ir apsildāma, tāpēc tagad BB cafe apmeklētājiem nav jābaidās, ka nebūs vieta salīdzinoši mazajās, siltajās BB cafe telpās – tagad ir iespēja baudīt lielisko meža burvību un skatu uz beberliņu ūdens krātuvi arī ziemā, nesteidzīgi malkojot karstu karstvīnu, citrona/ingvera tēju vai kakao, kā arī baudot piedāvātos BB cafe ēdienus uz jau ierastās BB cafe terases, kas nu ir pārvērtusies par apsildāmu ziemas terasi," stāsta veikparka vadītāja Santa Vēvere.

"Ar lielu nepacietību BB wakepark gaida pirmo nopietno salu, kad atkal varēs atklāt brīvdabas slidotavu ar slidu nomu, kas līdz šim ir guvusi neaprakstāmi lielu atsaucību gan liepājnieku vidū, gan arī Latvijas mērogā," norāda Santa Vēvere, uzsverot, ka BB wakepark ir atvērts arī ziemā – BB cafe darba laiki darbadienās ir no 11.00 līdz 19.00, brīvdienās no 10.00 līdz 20.00. Filmu vakaros būsim atvērti līdz pēdējam apmeklētājam. Tāpat atpūtas parkā katras brīvdienas turpina darboties BB SPA, kur visiem apmeklētājiem ir iespēja sildīties pirtī un karsēties baļļā visas dienas garumā. Maksa par visas dienas izpriecām 7 eiro no personas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)