Banner 980x90

Janvārī pieejamas papildu bezmaksas konsultācijas par galvassāpēm

Ņemot vērā iedzīvotāju no visas Latvijas augsto ieinteresētību, galvassāpju speciālisti Rīgā, Jūrmalā, Valmierā, Daugavpilī un Liepājā raduši iespēju sniegt papildu bezmaksas konsultācijas par galvassāpēm arī 2017.gada janvārī.

Vienlaikus būs iespēja konsultēties arī tiešsaistē. Konsultācijām jāpiesakās, zvanot pa tālruņa numuru 26575884 katru darba dienu laikā no plkst.13.00 līdz plkst.16.00, izņemot ceturtdienas. Šī gada decembrī vēl pāris brīvi konsultāciju laiki ir palikuši Rīgā un Jūrmalā, taču citās pilsētās pieejamo vietu skaits ir aizpildīts.

Savukārt gadījumiem, ja regulāri nomoka galvassāpes, bet tuvākajā laikā pie speciālista klātienē nav iespējams tikt, ar galvassāpju speciālistu ir iespēja konsultēties tiešsaistē. Uzdot savu jautājumu speciālistam iespējams kampaņas "Facebook" lapas "Migrena Help" vēstuļu sadaļā. Latvijas Galvassāpju biedrības organizētās kampaņas "Migrēna Help", tostarp konsultāciju mērķis ir izglītot sabiedrību par biežākajiem galvassāpju cēloņiem, kā arī veidiem, kā saņemt palīdzību. Plašāka informācija par kampaņu pieejama "Facebook.com/MigrenaHelp"

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)