Banner 980x90

Liepājnieki aicināti uz Lielo sapņu kūku un Nikolaja Puzikova uzstāšanos

Sestdien, 17.decembrī, plkst.12.00 ikviens liepājnieks aicināts uz t/c "Ostmala", kur Ziemassvētku gaisotnē tiks svinēts projekta "Kāds ir Tavs sapnis?" noslēgums.

Pasākuma apmeklētāji tiks iepriecināti ar Lielo sapņu kūku, kas taps Rimi gardēža Normunda Baranovska meistarklasē, dziedātāja Nikolaja Puzikova muzikālo uzstāšanos, hennas zīmējumiem, radošajām darbnīcām un citām aizraujošām aktivitātēm.

Ar t/c "Ostmala" gādību jau 9 mēnešu garumā ir piepildīti visdažādākie liepājnieku sapņi. Piemēram, mazajam Albertam Leismanim piepildījās sapnis par Lego štābiņa komplektu, Marina Karloviča ieguva jaunu velosipēdu, bet studente Monta Bianka Zole ar projekta starpniecību sarūpēja dažādus našķus, rotaļlietas un citas noderīgas mantas mūsu četrkājainajiem draugiem dzīvnieku patversmē.

Tirdzniecības centra mārketinga vadītāja Evija Čukure: "Mums ir patiešām liels prieks par emocijām un iespaidiem, ko šī projekta laikā esam dāvājuši un arī saņēmuši, piepildot 36 liepājnieku sapņus. Kopumā ir iepriecināti vairāk nekā 100 cilvēku, to starpā ir arī PII Saulīte bērni, kuri saņēma jaunas attīstošās rotaļlietas un jautru pasākumu kopā ar maskotiem. Viens no projekta uzdevumiem bijis iedrošināt cilvēkus sapņot un ticēt, ka sapnis var piepildīties – prieks, ka tas ir izdevies!"

"Kāds ir Tavs sapnis?" noslēguma pasākuma laikā projekta uzvarētāji dalīsies ar saviem stāstiem par piedzīvotajām emocijām un pieredzi, kas radusies sapņu īstenošanas procesā, kā arī iedrošinās citus ļauties sapņiem. Apmeklētāji arī būs aicināti laist debesīs savu sapņu balonu, kurā būs iemūžināti nākamā gada sapņi. Visas svētku aktivitātes apmeklētājiem pieejamas bez maksas. Liepājnieku sapņus jau kopš aprīļa katru mēnesi palīdzējuši īstenot veikali Rimi, RD Electronics, Lindex, Aleksandra apavi, Veļas Pasaule, Crocs, Apotheka, NS King Outlet, Norvik Banka, Caramelles, Lāčuks, Liepājas Teātris, Globuss, Juvelieris-gravieris, 585, Lotte cafe, Grenardi, Stenders, Dzintars, Douglas, Canella, Top Shop, Elit, Dream Bags, Tele2, LMT, Bite, Evelatus, Grobiņas ziedi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)