Banner 980x90

Notiks bezmaksas konsultācijas par galvassāpēm

Ikviens iedzīvotājs, kuru ikdienā nomoka regulāras galvassāpes, ir aicināts pieteikties speciālistu bezmaksas konsultācijām. Tās šī gada nogalē norisināsies Rīgā, Jūrmalā, Valmierā, Daugavpilī un Liepājā un tiek organizētas Latvijas Galvassāpju biedrības sociālās kampaņas "Migrēna Help" ietvaros. 

"Galvassāpes ir izjutis gandrīz katrs. Bet, ja galvassāpju lēkmes vienveidīgi atkārtojas, lielākajā daļā gadījumu nav nepieciešams veikt nekādus izmeklējumus. Iespējams, tā ir migrēna, taču tā nav vienīgais spēcīgu galvassāpju iemesls – zem migrēnas "maskas" var slēpties nopietnas saslimšanas. Ir zināms, ka 95% gadījumu galvassāpju cēloni var noteikt, rūpīgi izpētot pacienta slimības vēsturi. Tādēļ konsultācija pie ārsta ir ļoti būtiska diagnozes noteikšanai. Neskaidros gadījumos augsto tehnoloģiju papildu izmeklējumi palīdzēs noteikt, vai pacientu nomoka labdabīgas vai cita veida galvassāpes," skaidro Latvijas Galvassāpju biedrības vadītāja neiroloģe-algoloģe (sāpju speciāliste) Aija Freimane.

Konsultācijām jāpiesakās līdz 9.decembrim, zvanot pa tālruņa numuru 26575884 katru darba dienu laikā no plkst.13.00 līdz plkst.16.00, izņemot ceturtdienas. Speciālisti konsultācijas īstenos visa decembra garumā. Latvijas Galvassāpju biedrības organizētās kampaņas "Migrēna Help", tostarp konsultāciju mērķis ir izglītot sabiedrību par biežākajiem galvassāpju cēloņiem, kā arī veidiem, kā saņemt palīdzību. Plašāka informācija par kampaņu pieejama "Facebook.com".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)