Banner 980x90

Aicina piedalīties stāstu konkursā "Kā es satiku savu mīlestību!"

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Ir labi būt kopā! Agri vai vēlu gandrīz katrs satiek savu cilvēku, ar ko būt kopā. Vai tas notika neparasti vai nejauši, mērķtiecīgi vai pat prozaiski?

Kā pilsētas informācijas portālu Liepaja24.lv informēja TN "Kurzeme" mārketinga vadītāja Alīna Skangale, gaidot visu mīlētāju dienu, TN "Kurzeme" un restorāns "Barons Bumbier's" aicina piedalīties stāstu konkursā "Kā es satiku savu mīlestību!", sūtot stāstus par to, kā Tu iepazinies ar savu Mīlestību.

Laimīgais, kurš saņems dāvanu karti no restorāna 20 eiro vērtībā, tiks izlozēts 14.februārī pēc nejaušības principa, jo katrs stāsts taču ir interesants un unikāls.

Nav nozīmes vai tas notika vakar vai pirms desmit gadiem, aicinām dalīties ar savu stāstu ikvienu!

Stāstus var iesūtīt uz marketings@tnkurzeme.lv līdz 14.februārim, plkst.12.00. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)