Banner 980x90

Aicina pieteikt sakoptākos Liepājas namus

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Liepājas pašvaldība aicina iedzīvotājus līdz 26.augustam ikgadējā konkursā "Liepāja pucējas" pieteikt sakoptākos namus, kuru īpašnieki īpaši parūpējušies ne tikai par nama sakopšanu, bet arī tā teritorijas iekopšanu un apzaļumošanu, priecējot garāmgājējus un rosinot arī citus sakopt savus īpašumus.

Kā pilsētas informācijas portālu Liepaja24.lv informēja Liepājas pilsētas domes sabiedrisko attiecību speciāliste Dace Ķēde, sakoptākās ēkas var pieteikt un tiks vērtētas trīs grupās: daudzdzīvokļu mājas, individuālās mājas un uzņēmumi.

Aicinām iedzīvotājus būt atsaucīgiem un pieteikt sakoptos īpašumus no katra pilsētas mikrorajona, novērtējot citu iedzīvotāju ieguldīto darbu un izdomu sava nama teritorijas iekopšanā. Tāpat savus namus konkursā var pieteikt arī paši īpašnieki.

Savus pieteikumus vai informāciju par sakoptākajiem namiem un to teritorijām ikviens iedzīvotājs ir aicināts nodot pašvaldībai:

* klātienē domes Apmeklētāju pieņemšanas centrā (APC), Rožu ielā 6. Pirmdien no plkst.8.30 līdz 18.00; otrdien, trešdien, ceturtdien no plkst.8.30 līdz 17.00; piektdien no plkst.8.30 līdz 16.00;

* klātienē APC filiālē "Mazā dome", Ģenerāļa Baloža ielā 1. Pirmdien, otrdien, trešdien, piektdien no plkst.8.30 līdz 13.00; ceturtdien no plkst.13.00 līdz 17.00;

* zvanot Apmeklētāju pieņemšanas centram pa tālruni: 63404750;

* sūtot informāciju uz e-pastu: info@dome.liepaja.lv;

* rakstot Liepājas pilsētai sociālajos tīklos: draugiem.lv/liepajalv, twitter.com/liepajalv un facebook.com/liepajalv.

Plānots, ka konkursa žūrija kopā piešķirs 10 godalgas, pasniedzot īpašu atzinības plāksnīti pilsētas karoga krāsā ar skaitli 2016, ko piestiprināt pie mājas fasādes, un pilsētas karogu. Sakoptāko namu īpašnieki vai to apsaimniekotāji tiks sveikti 9.septembrī.

Sakoptākie nami un teritorijas tiks vērtēti pēc konkursa nolikumā apstiprinātajiem kritērijiem: objekta sakoptība kopumā, mazo arhitektūras formu tehniskais stāvoklis un sakoptība, apstādījumu un labiekārtojuma kvalitāte, visu arhitektūras elementu un teritorijas stilistiskā vienotība, ideju un izmantoto materiālu oriģinalitāte u.c.

Konkursa nolikums paredz, ka netiek vērtētas ēkas un teritoriju daļas, kas atrodas aiz augstiem vai necaurredzamiem žogiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)