Banner 980x90

Aizsardzības ministrs dosies reģionālajā vizītē uz Kurzemi

Rīga, 21.apr., LETA. Aizsardzības ministrs Raimonds Bergmanis (ZZS) šodien dosies vizītē uz Kurzemi, kuras laikā apmeklēs Oskara Kalpaka Liepājas 15.vidusskolu un tiksies ar Nīcas, Rucavas un Brocēnu novada vadību, lai pārrunātu iespējamās sadarbības virzienus starp pašvaldībām un valsts aizsardzības nozari, aģentūru LETA informēja Aizsardzības ministrijas Preses nodaļa.

Vizītes ietvaros ministrs Oskara Kalpaka Liepājas 15. vidusskolas skolēniem vadīs lekciju par valsts aizsardzību "Kā mēs sargājam Latviju?". Skolēni varēs uzzināt par Latvijas aizsardzības spējām un to stiprināšanu, jauno Valsts aizsardzības koncepciju, aizsardzības nozares aktualitātēm un īstenotajiem projektiem.

Aizsardzības ministrija sadarbībā ar Nacionālajiem bruņotajiem spēkiem lekcijas Latvijas skolās organizē jau vairākus gadus. Lekciju mērķis ir veicināt skolēnu izpratni par aizsardzības nozari, Latvijas dalību NATO, kolektīvo aizsardzību, kā arī citām būtiskām aizsardzības nozares aktualitātēm.

Tāpat reģionālās vizītes laikā aizsardzības ministrs tiksies ar Brocēnu novada jaunsargu vienības instruktoru Jāni Pūpolu, lai pārrunātu Jaunsardzes attīstību, kā arī Jaunsardzes un pašvaldības sadarbības iespējas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)