Banner 980x90

Apvienojot divas skolas, taps Liepājas Liedaga vidusskola

Rīga, 13.jūn., LETA. Jauno izglītības iestādi, kura izveidota, apvienojot Liepājas pilsētas 12.vidusskolu un A. Puškina 2.vidusskolu, turpmāk sauks par Liepājas Liedaga vidusskolu, lēmusi pilsētas dome.

Kā aģentūru LETA informēja Liepājas pilsētas Izglītības pārvalde sabiedrisko attiecību speciāliste Gunta Jākobsone, priekšlikumu par šādu nosaukumu izvirzīja reorganizācijas komisija, kura izveidota abu skolu apvienošanai un kurā kopā ar Liepājas pilsētas Izglītības pārvaldes speciālistiem darbojas pārstāvji no abām skolām.

Sākotnējā Liepājas pilsētas domes šī gada 1.marta lēmumā bija noteikts, ka jaunizveidotā vispārējās izglītības iestāde varētu saglabāt nosaukumu "Liepājas A. Puškina vidusskola". Tomēr reorganizācijas komisija, kas virza visus procesus domes lēmuma izpildei, diskusiju rezultātā izvirzīja priekšlikumu izglītības iestādei noteikt jaunu nosaukumu - Liepājas Liedaga vidusskola.

Jaunais izglītības iestādes nosaukums atbilst Izglītības likuma prasībām, norādīja pašvaldībā.

Šā gada 1.martā, Liepājas pilsētas domē tika pieņemts lēmums apvienot A. Puškina 2.vidusskolu un 12.vidusskolu, izveidojot jaunu, spēcīgu un mūsdienu prasībām atbilstošu vispārējās izglītības iestādi ar atbilstošu skolēnu skaitu un klašu piepildījumu, ko nevarēja nodrošināt divas skolas katra atsevišķi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)