Banner 980x90

Ar savu īpašo programmu "Lielpilsētas stāsts" Liepājas koncertzālē "Lielais dzintars" 

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Sestdien, 15.oktobrī, plkst.19.00 ar savu īpašo programmu "Lielpilsētas stāsts" koncertzālē "Lielais dzintars" viesosies laikmetīgās mūzikas projekts "Urban Trio", kurā apvienojušies mūziķi Edgars Raginskis (klavieres), Arvīds Kazlausks (saksofons) un DJ Krii (elektronika), pilsētas informācijas portālu Liepaja24.lv informē Nodibinājuma "La Rondine fonds" producente Nora Sudmale.

Programmā būs dzirdamas Jaceka Grudzeņa, Hansa Otes, Karenas Tanakas, un pašu radīti skaņdarbi, it kā visiem pierastajās ikdienas urbānajās skaņās, sastopot un sajūtot steidzīgo dzīves ritmu un krasos kontrastus, apvienojumā ar sevis meklējumiem būt tuvāk dabai. 

Mūziķis Edgars Raginskis par gaidāmo koncertu stāsta: "Trīs dažādu mūzikas pasauļu pārstāvji apvienojušies, lai pastāstītu jums stāstu. "Lielpilsētas stāsts" ir mūsu, laikmetīgās pasaules cilvēku, muzikāls ceļojums. Izmantojot gan pašu radītus, gan citu mūsdienu autoru sacerētus darbus, ielūkosimies modernā cilvēka personībā un tās īpatnībās/dīvainībās."

Katrs no mūzikas projektā iesaistītajiem ir ar savu īpašo stāstu un pieredzi – Edgars Raginskis paralēli dažādiem muzikāliem projektiem ir Latvijas Radio 3 "Klasika" programmu vadītājs. Raginskis ir arī aktīvi koncertējošs pianists koncertmeistars un koncertu vadītājs. Veidojis mūziku Dirty Deal Teatro izrādei "Mārupīte" un Leļļu teātra izrādei "Sarkangalvīte".

DJ Krii (īstajā vārdā Kristaps Krievs) šobrīd strādā kā audioproducents reklāmas aģentūrā !MOOZ. Savā radošajā darbībā kopīgi veidojis projektus ar Ozolu, Gustavo, R-Visu, Gacho, Arni Medni, Ievu Akurateri, Kasparu Bindemani, Regnāru Vaivaru u. c. Strādājis ar teātri UMKA.lv, režisori Ilzi Olingeri Jaunajā Rīgas teātrī un Regnāru Vaivaru Nacionālā teātra izrādē "Galka Matalka".

Savukārt Arvīds Kazlausks patlaban ir saksofonspēles pedagogs Jāzepa Mediņa Rīgas mūzikas vidusskolā un Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijā, līdz šim aktīvi sadarbojies ar Sinfonietta Rīga stīgu kvartetu, kā solists uzstājies ar Profesionālo pūtēju orķestri "Rīga",Latvijas Nacionālo simfonisko orķestri, Sinfonia concertante, Valsts kamerorķestri Sinfonietta Rīga un Lietuvas Valsts simfonisko orķestri.

Koncertu organizē nodibinājums "La Rondine fonds". Biļetes pieejamas "Biļešu Paradīze" kasēs, kā arī internetā www.bilesuparadize.lv.  Skolēniem, studentiem un pensionāriem 20% atlaide. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)