Banner 980x90

Ar skrējienu un jautājumu spēli pārbaudīs dalībnieku gatavību pusmaratonam

Foto: Sense Media
Foto: Sense Media
Liepājas pusmaratona organizatori 1.jūnijā pulksten 19.00 pārbaudīs skrējēju gatavību startam ar interesantu jautājumu spēli pusmaratona trases garumā.

Kā pilsētas informācijas portālam Liepaja24.lv pastāstīja Liepājas sporta sērijas "Izrāviens" komunikācijas vadītājs Mārtiņš Jansons, spēle būs jauns un vēl nebijis sporta sērijas "Izrāviens" pasākums. Tā ir arī iespēja ikvienam iepazīties ar "Liepājas pusmaratona" trasi un uzlabot zināšanas par gaidāmo pasākumu. "Šī spēle ir izaugusi no "Lauvas Liepiņa eksāmena", kas pēdējos gadus pulcēja kuplu dalībnieku skaitu, pierādot gatavību startam, taču tas bija pa spēkam tikai pašiem ātrākajiem," atzīmē R. Rozītis, "šogad, akcentējot devīzi – Skrien visa ģimene! – esam izveidojuši spēli, kura būs lielisks pārbaudījums ikvienam."

Pārbaudījumu spēles "Vai esi gatavs Liepājas pusmaratonam?" starts un finišs būs stadionā "Daugava". Pārbaudījuma laikā dalībnieki tiks aicināti radoši un ievērojot ceļu satiksmes noteikumus izskriet Liepājas pusmaratona trasi. Lai saglabātu intrigu un padarītu procesu interesantāku, plašāk par spēles gaitu tiks pastāstīts pirms spēles sākuma 1.jūnija vakarā.

Pēc spēles skrējiena visiem dalībniekiem tiks nodrošināts dzeramais ūdens. Trīs zinošākās komandas tiks pie gardām balvām no "Čili pica".

Līdz 1.jūnija pulksten 13.00 tiek aicinātas pieteikties komandas 4-6 cilvēku sastāvā. Komandai būs nepieciešams viens viedtālrunis ar mobilo internetu un GPS savienojumu, kā arī lejuplādēta aplikācija "LOQUIZ".

Organizatori palīdzēs tikt pie lieliskiem komandas biedriem un/vai kapteini ar nepieciešamo ekipējumu, ja kādam ir vēlēšanas piedalīties, bet ir grūtības ar komandas nokomplektēšanu vai viedtālruņu pieejamību.

Lai pieteiktu savu komandu spēlei, jānosūta komandas nosaukums, dalībnieku vārdi un uzvārdi uz e-pastu: sandra.indriksone@lvk.lv. Tāpat uz šo e-pastu adresēt visas neskaidrības un jautājumus, kā arī individuālos vai daļējās komandas pieteikumus.

Atgādinām, ka "Liepājas pusmaratonā" dalībnieku izvēlei būs pieejamas piecas distances – pusmaratons (21,0975 km), NIKE 10 km skrējiens, 5 km skrējiens, Nūjošana un Atbalsta gājiens. Īpaša vērība tiks pievērsta pašiem mazākajiem, nodrošinot Bērnu skrējienus un mazuļu Rāpošanas distanci.

Publicitātes fotoPublicitātes foto

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)