Banner 980x90

Ārkārtas akcionāru sapulcē pārvēlēs "Liepājas autobusu parka" padomi

Ventspils, 12.janv., LETA. AS "Liepājas autobusu parks" ārkārtas akcionāru sapulcē, kas notiks 15.februārī, plānots pārvēlēt uzņēmuma padomi, liecina paziņojums "Latvijas Vēstnesī".

Ievērojot izvirzītos nosacījumus, akcionāriem ir tiesības pieprasīt sabiedrības valdei arī papildu jautājumu iekļaušanu sapulces darba kārtībā.

Ārkārtas akcionāru sapulce notiks 15.februārī plkst.9 "Liepājas autobusu parka" telpās Cukura iela 8/16, Liepājā.

Uzņēmuma padomes priekšsēdētājs ir Edgars Dupats, bet priekšsēdētāja vietnieks - Ronalds Fricbergs. Tāpat padomē darbojas Ainārs Šlesers, Harijs Krongorns un Mārtiņš Tīdens.

"Liepājas autobusu parks" ir pasažieru pārvadāšanas uzņēmums, kas dibināts 1991.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 878 417,40 eiro. 2016.gadā "Liepājas autobusu parks" strādāja ar 10 535 158 eiro apgrozījumu un 620 357 eiro peļņu, liecina "Firmas.lv" informācija.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)