Banner 980x90

Ārstnieciskā vingrošana pie profesionāļiem palīdzēs ātrāk sasniegt rezultātu

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Rūpes par savu un bērnu fizisko veselību pašlaik tiek aktualizētas arvien biežāk. Saistībā ar moderno tehnoloģiju biežo izmantošanu un fizisko aktivitāšu samazināšanos, salīdzinot to ar situāciju pirms aptuveni 100 gadiem, ir vērojamas acīmredzamas izmaiņas. Konstatējot, ka ir nepieciešama ārstnieciskā vingrošana un ir jāapmeklē fizioterapeits, kas palīdzēs "sakārtot ķermeni", jāņem vērā vairāki būtiski aspekti.

Fiziskās aktivitātes, kas nes acīmredzamus rezultātus
Ārstnieciskā vingrošana ir neatņemama pareizas fiziskās veselības attīstīšanas daļa. Pieredzējuši fizioterapeiti iesaka ar to nodarboties arī profilaktiskos nolūkos, jo nodarbību laikā tiek
- veicināta simetriska stājas veidošanās;
- nostiprināta muskulatūra;
- veicināta paaugstināta muskuļu darbība, kas nodrošina to tonusu;
- sekmēta lokanības, veiklības un koordinācijas attīstība;
- uzlabota fiziskā izturība.

Īpaši aktuāla bērniem
Pašlaik vairumam skolas vecuma bērnu ir mazkustīgs dzīvesveids gan lielās mācību slodzes, gan laika pavadīšanas mazkustīgā pozā pie televizoru, datoru vai viedtālruņu un ekrāniem. Tādējādi tiek dota priekšroka izklaidēm, kas nesniedz to prieku un veselību, ko var sniegt kustības. Tāpat fizioterapeiti uzsver, ka agrā bērnībā gūtās stājas problēmas var radīt ietekmi uz visu mūžu. Minētā iemesla dēļ Latvijas Republikas Veselības ministrija pēdējos gados ir īpaši aktualizējusi un paplašinājusi veselības izglītības aspektus. Viena no jomām, kas tiek īpaši izcelta, ir ārstnieciskā vingrošana bērniem, jo tās laikā tiek
- novērstas mugurkaula problēmas,
- mazinātas elpošanas ceļu un neiroloģisko slimību izraisītās komplikācijas;
- attīstīta koordinācija;
- novērsti vai mazināti stājas un kustības traucējumi;
- veikti profilaktiskie pasākumi pēc būtiskām traumām.

Profesionālu fizioterapeitu darbs Jūsu veselības uzlabošanā
Izrauties no pilsētas steigas, baudot atpūtu un veselību veicinošas fiziskas aktivitātes skaistā vietā – tā ir Jūsu iespēja palīdzēt savam ķermenim funkcionēt labāk. Tāpat vērts atcerēties teicienu, ka veselā miesā mīt vesels gars. Jau vairāk nekā 10 gadus Jums ir iespēja palīdzēt savam ķermenim, izmantojot rehabilitācijas centra "Baltvilla" sniegto pakalpojumu "Ārstnieciskā vingrošana". Papildus tai profesionālu un pieredzējušu fizioterapeitu vadībā Jūs varat saņemt šādus pakalpojumus:
- kustību terapiju un ārstnieciskās masāžas;
- sāls terapiju un īpašas elpošanas procedūras;
- pilnu vai daļēju rehabilitācijas kursu pēc gūtajām traumām vai slimībām.

Palīdziet savam ķermenim kalpot Jums labāk, apmeklējot rehabilitācijas centru "Baltvilla". Ieskatieties baltvilla.lv un izvēlieties pakalpojumu "Ārstnieciskā vingrošana" un citas procedūras, kas palīdzēs atgūt kustību brīvību un dzīvesprieku!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)