Banner 980x90

Atjauno atpūtas vietu pie Liepājas ezera

Rīga, 25.sept., LETA. Ar Latvijas vides aizsardzības fonda finansiālu atbalstu Liepājas ezera krastā, Vaiņodes ielas galā, tiek atjaunota atpūtas vieta, informēja Liepājas pašvaldība.

Darbus veic SIA "Fixman" un tos plānots pabeigt oktobra sākumā.

Atpūtas vietā tiks uzstādītas jaunas laipas, kuru segums būs veidots no kompozītmateriāla, nevis koka. Kompozītmateriāls izvēlēts ņemot vērā to, ka atpūtas vieta ir samērā mitrā vietā un koka laipas līdz šim praktiski katru sezonu bija pilnībā jāatjauno, turpretim kompozītmateriāls ir izturīgs pret visiem laika apstākļiem - tam nekaitē ūdens, mitrums, kaitēkļi, saule, tas neizbalē, to nav nepieciešams krāsot, eļļot vai īpaši kopt. Tāpat atpūtas vietā tiks uzstādītas arī jaunas rotaļu iekārtas un vingrošanas rīki, kas līdz šim šajā vietā nebija, kā arī informācijas stends par Liepājas ezera, kas ir īpaši aizsargājama teritorija, dabas vērtībām.

Lai atsegtu skatu uz ezeru, pašvaldība ar biedrības "Liepājas ezeri" līdzdalību pie atpūtas vietas ezerā ir izpļāvusi arī niedres.

Projekts "Atpūtas vietas izveide Vaiņodes ielas galā, Slapjajā ielā 1A, Liepājā" tiek īstenots ar Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas un Latvijas vides aizsardzības fonda finansiālu atbalstu.

Projekta kopējās izmaksas ir 60 751 eiro, no kurām 32 257 eiro sedz Latvijas vides aizsardzības fonds.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)