Banner 980x90

Atver jaunu kafejnīcu Liepājas sirdī

Liepājas senākajā tirdzniecības namā "Kurzeme", Lielā ielā 13, darbu uzsāks jauna kafejnīca ar nosaukumu "Upe~le". Tajā būs iespējams gan nobaudīt pusdienas, gan vēlākā vakara stundā atveldzēties ar kādu dzērienu.

Kā pilsētas informācijas portālu Liepaja24.lv informēja TN "Kurzeme" reklāmas speciāliste Beatrise Ķēde, kafejnīca "Upe~le" būs mierpilna laipa pāri ikdienas steigai. Tās interjeru veidojusi dizainere Zigrīda Atāle. Kafejnīca piedāvās sātīgas brokastis, pašu ceptas smalkmaizītes, aromātisku kafiju, atsvaidzinošus smūtijus un saldējuma kokteiļus, kā arī kārtainās sviestmaizes, kuru sastāvdaļas varēs izvēlēties klients. Tāpat katru dienu piedāvājumā parādīsies jauni pusdienu ēdieni.

Kafejnīca "Upe~le" ir papildinājums Liepājā populārajam un atpazīstamajam restorānam "Upe", kas atrodas viesnīcas "Līva" pirmajā stāvā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)