Banner 980x90

"Baltreids" peļņa pērn palielinājusies teju uz pusi

Liepājā reģistrētais uzņēmums SIA "Baltreids" peļņa pērn, pret 2011.gadu, palielinājusies teju par pusi, liecina portāla Firmas.lv informācija.

"Baltreids", kas nodarbojas ar zvejas kuģa nomu, 2011.gadā strādāja ar 295 716 latu lielu peļņu, bet pērn uzņēmums nopelnījis jau 450 052 latus.
 src=
Savukārt uzņēmuma apgrozījums 2012.gadā, pret 2011.gadu, samazinājies par 51%. Neto apgrozījuma samazināšanos radīja arī sniegto pakalpojumu apjoma samazināšanos, teikts uzņēmuma vadības ziņojumā.

2012.gadā "Baltreids" piederošie zvejas kuģi RTMS "Tamula", RTMS "Kauguri", RTMS "Maršal Krilov", RTMS "Maršal Vasilevskiy" nodarbojas ar  zvejniecību Mauritānijas zvejas rajonos pēc Eiropas Savienības izsniegtas licences. Visi kuģi tika nodoti kuģu nomai.

Nākotnē "Baltreids" plāno palielināt apgrozījumu, efektīvāk izlietojot materiālās resursu vērtības.

Pēc portāla Firmas.lv informācijas, "Baltreids" reģistrēts 1998.gada 20.augustā un tā pamatkapitāls ir 104 900 lati.

Uzņēmuma īpašnieki ir Nikolajs Varušečkins (50%) un Oļegs Gorodeckijs (Oleg Gorodeckij).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)