Banner 980x90

Batuts aktīvai atpūtai dārzā

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Vasarā gribas pēc iespējas vairāk laika pavadīt ārā, un aktīvā atpūta pie dabas ir daudzu cilvēku iemīļotākais laika pavadīšanas veids. Lai izkustētos un izpriecātos, pat nav jādodas parkā vai mežā, jo nepieciešamo aprīkojumu var izvietot piemājas dārzā. Batuts ir noderīgs dārza elements ikvienai ģimenei, kas vēlas kopīgi izklaidēties un netērēt daudz naudas sporta aktivitātēm. Batuts īpaši iet pie sirds vienmēr enerģijas pilnajiem bērniem, jo dāvā aizraujošas sajūtas un ļauj izpildīt akrobātiskus trikus.

Batuts nodrošina gan izklaidi, gan vingrošanu
Vienkāršām fiziskajām aktivitātēm ir pārsteidzoši liela pozitīvā ietekme uz organismu. Lēkāšana uz batuta ir ne tikai lieliska izklaide, bet arī labs vingrinājums. Fiziskā slodze nav liela, tāpēc batuti ir piemēroti dažāda vecuma un fiziskās sagatavotības cilvēkiem. Batuts palīdz:
- nostiprināt imūno sistēmu. Lēkāšanai piemīt īpašība trenēt katru muskuli un saiti, jo lēcienā piedalās viss ķermenis. Tas ir mini treniņš, kas nostiprina organismu;
- samazināt svaru. Protams, lēkāšana vien nepalīdzēs atbrīvoties no liekiem kilogramiem, taču tas ir labs papildu fiziskās aktivitātes avots. Lēciena laikā aktivizējas vielmaiņa šūnās un kalorijas tiek sadedzinātas ātrāk;
- attīstīt līdzsvaru un koordināciju. Lēkājot uz batuta, gandrīz nekad nevar nolaisties tajā pašā vietā, tāpēc smadzeņu daļa, kas atbild par motoriku un līdzsvaru, intensīvi strādā. 

Protams, pirms lēkāšanas uz batuta jāņem vērā cilvēka pašsajūta un jāievēro drošības tehnika. Nav ieteicams lēkāt uzreiz pēc ēšanas, kā arī nevajadzētu izpildīt sarežģītus lēcienus un improvizēt bez zināšanām vai pieredzējuša biedra uzraudzības. 

Batuts interneta veikalā – plaša izvēle un izdevīgas cenas
Interneta veikals 1a.lv piedāvā daudzveidīgas preces mājai un dārzam. Preču klāstā ir dažāda izmēra batuti, ko var izmantot gan privāto māju dārzos, gan publiskajos pasākumos, piemēram, gadatirgos un festivālos. Pirms iegādes pievērsiet uzmanību:
- izmēram: ja uz batuta vienlaikus atradīsies 2–3 cilvēki, batuta diametram jābūt līdz 3 metriem. Maza diametra batuts ir domāts tikai lēkāšanai, uz tā nevar izpildīt kūleņus;
- aizsargtīklam: batuts ar tīklu ir labāk piemērots bērnu izklaidei un publiskai lietošanai, jo pasargā no kritiena uz zemes.

1a.lv piedāvā dažādas preču piegādes un apmaksas opcijas, tāpēc Jums būs viegli izvēlēties piemērotāko kombināciju. Papildu informāciju par pasūtīšanas kārtību meklējiet 1a.lv. Apvienojiet jautru izklaidi un rūpes par veselību un pasūtiet batutu 1a.lv veikalā!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)