Banner 980x90

Bezdarba līmenis pieaug, Rēzeknē slēgs skolas, Laimām rekords

Pilseta24.lv
Pilseta24.lv

Piektdien, 12.februārī pilsētas informāciju portālu tīkls Pilseta24.lv atskatās uz dienas svarīgākajiem notikumiem, ko nedrīkst palaist garām.

Rēzeknes novadā plāno slēgt divas skolas

Rēzeknes novada domes izveidotā darba grupa pirmsskolas izglītības iestāžu un skolu tīkla optimizēšanai ir apkopojusi informāciju par skolēnu skaitu un skolēnu skaita dinamiku novada izglītības iestādēs, pirmsskolas vecuma bērnu līdz četru gadu vecumam skaitu, pedagogu skaitu un noslogojumu izglītības iestādēs, darba samaksas sadalījumu (valsts mērķdotācija un pašvaldības līdzfinansējums), tehniskā personāla skaitu un noslogojumu, ēku uzturēšanas izdevumus, skolēnu pārvadājumus un cita veida informāciju.

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNGIlustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Svinīgā ceremonijā iemūrē kapsulu jaunā Valmieras peldbaseina pamatos

Piektdien, 12.februārī, Valmierā, Rīgas ielā 91, notika svinīgā kapsulas iemūrēšana jaunā Valmieras peldbaseina pamatos.

Foto: Valmiera24.lvFoto: Valmiera24.lv

Izskata Ogres novada pašvaldības budžeta projektu

Finanšu komitejas sēdē ceturtdien, 11.februārī, deputāti izskatīja Ogres novada pašvaldības 2016.gada budžeta projektu.

Publicitātes fotoPublicitātes foto

Daugavpils novadā policija atsavina 1200 litrus spirta

Ceturtdien, 11.februārī, veicot operatīvās informācija pārbaudi, kas saistīta ar nelikumīga alkohola apriti, Kriminālpolicijas biroja amatpersonas Daugavpils novada Kalkūnes pagastā kādā angārā atrada un izņēma 1200 litrus spirta, kuri bija pildīti dažāda tilpuma kannās.

Foto: Valsts policijaFoto: Valsts policija

"Swedbank" atklāj filiāli Ludzā

Piektdien, 12.februārī, Ludzā, tirdzniecības centra "Maxima" telpās Latgales ielā, atklāta "Swedbank" filiāle, kurā pakalpojumi būs pieejami gan pašapkalpošanās zonā, gan pie klientu konsultanta noteiktos darba laikos.

Foto: Ludza24.lvFoto: Ludza24.lv

Bauskas novadā šogad veiks pārbūves vairākās skolās un turpinās ielu un ceļu uzlabošanu

Ceturtdien, 11.februārī, Bauskas novada dome ārkārtas sēdē pieņēma Bauskas novada pašvaldības šā gada budžetu, kurā ietvertais finansējums paredz, ka novadā veiks pārbūves vairākās skolās un turpinās ielu un ceļu uzlabošanu, kā arī sāks videonovērošanas sistēmas izveidi Bauskā un sāks sporta halles izbūvi, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Foto: Bauska24.lvFoto: Bauska24.lv

Saeimas deputāti apmeklē Dagdu

Piektdien, 12.februārī, pa vienam deputātam no katras Saeimā pārstāvētās frakcijas dosies kopīgā vizītē uz Dagdas novadu, pilsētas informācijas portālu Kraslava24.lv informēja Dagdas novada pašvaldības Sabiedrisko attiecību un komunikāciju nodaļas vadītāja Guna Malinovska.

Foto: Kraslava24.lvFoto: Kraslava24.lv

Uzstādīts Latvijas rekords – teju 70 Laimas vienuviet

Ceturtdien, 11.februārī, kad Laimas visā Latvijā atzīmēja savu vārda dienu, mūsu mīlētākā saldumu zīmola "Laimas" šokolādes muzejā sapulcējās gandrīz 70 daiļā vārda īpašnieces, lai kopīgi īpašā pasākumā uzstādītu Latvijas rekordu – visvairāk Laimas vienuviet.

Publicitātes fotoPublicitātes foto

14.februārī Jaunajā ostmalā atklās vides objektu jaunlaulātajiem

Svētdien, 14.februārī plkst.12.00 Jaunajā ostmalā, Tirdzniecības kanāla promenādē, pie Tramvaja tilta, atklās vides objektu jaunlaulātajiem. Uz pasākumu aicināts ikviens liepājnieks un pilsētas viesis.

Publicitātes fotoPublicitātes foto

Bezdarba līmenis janvārī pieaudzis līdz 9,1%

Reģistrētā bezdarba līmenis janvārī pieaudzis par 0,4 procentpunktiem un bija 9,1% no ekonomiski aktīvo iedzīvotāju kopskaita, liecina Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) apkopotie dati.

Ilustratīvs foto/ Foto: Pilseta24.lvIlustratīvs foto/ Foto: Pilseta24.lv

"Latvijas Gāze" lūgs prezidentu neizsludināt grozījumus Enerģētikas likumā

AS "Latvijas Gāze" (LG) lūgs Valsts prezidentam neizsludināt ceturtdien, 11.februārī, Saeimā pieņemtos grozījumus Enerģētikas likumā, kas paredz gāzes tirgus atvēršanas un LG sadalīšanas nosacījumus.

Foto: Ieva Lūka/ LETAFoto: Ieva Lūka/ LETA

Daugavpils novadā par 180 000 kontrabandas cigarešu kontrabandu aiztur trīs kontrabandistus

Trešdien, 10.februārī,  Daugavpils novada Tabores pagastā par akcīzes preču nelikumīgu pārvietošanu Valsts robežsardzes amatpersonas aizturēja vienu Lietuvas un divus Latvijas pilsoņus un izņēma 180 tūkstoši cigaretes "Premjer" ar Baltkrievijas akcīzes markām, pilsētas informācijas portālu Daugavpils24.lv informēja Valsts robežsardze.

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNGIlustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)