Banner 980x90

Bijušais VP Liepājas iecirkņa priekšnieks Ešenvalds vadīs Kārtības policijas biroju Kurzemē

Ventspils, 23.apr., LETA. Līdzšinējais Valsts policijas (VP) Liepājas iecirkņa priekšnieks Gints Ešenvalds turpmāk vadīs Kārtības policijas biroju Kurzemē, aģentūru LETA informēja VP pārstāve Signe Šteinberga.

Kā vienu no prioritātēm jaunajā amatā Ešenvalds min nepieciešamību nodrošināt policijas darbinieku redzamību ielās, kā arī operativitāti, reaģējot uz notikumiem un ierodoties notikuma vietā. Tāpat būtiska uzmanība tikšot pievērsta satiksmes drošībai, akcentējot rupju pārkāpumu novēršanu, izmantojot netrafaretās policijas automašīnas. Pieredze ļaujot secināt, ka šī metode palīdz samazināt tādu ceļu satiksmes negadījumu skaitu, kuros ir cietušie un bojāgājušie.

Pie svarīgākajiem uzdevumiem Ešenvalds vēl min kārtības nodrošināšanu publiskajos pasākumos. Tāpat īpaši rūpīgi tikšot uzraudzītas ģimenes, kurās konstatēti vardarbības gadījumi, akcentējot starpinstitucionālu sadarbību problēmas risināšanai. Liela uzmanība tikšot pievērsta arī nepilngadīgajiem jauniešiem, kuri pulcējas publiskās vietās, lieto alkoholiskos dzērienus un smēķē.

Ešenvalds 2007.gadā absolvējis Latvijas Universitāti, iegūstot sociālo zinātņu maģistra grādu tiesību zinātnē, bet dienesta gaitas Iekšlietu ministrijas sistēmas iestādēs viņš sācis 1992.gadā. VP Kurzemes reģiona pārvaldes Liepājas iecirkni Ešenvalds vadīja kopš 2009.gada.

Liepājas iecirkņa priekšnieka pienākumu izpildītājs pašlaik ir Ingus Ukstiņš.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)