Banner 980x90

Brīvdienās Liepājā nodarīti bojājumi vairākām automašīnām

Ventspils, 2.maijs, LETA. Aizvadītajās brīvdienās Liepājā vairākām automašīnām nodarīti dažādi bojājumi, tostarp kāda automašīna ir degusi, bet citai cauršauts aizmugurējais stikls, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes pārstāve Signe Šteinberga.

28.aprīlī pirms plkst.5 Pulkveža Brieža ielā degusi automašīna "Mitsubishi L200". Par šo gadījumu ierosināts kriminālprocess. Tās pašas dienas rītā kāds vīrietis informējis policiju, ka Edurda Tisē ielā vairākām automašīnām bojāti atpakaļskata spoguļi. Neilgi pēc tam Skrundas ielā konstatēs, ka automašīnai "VW Passat" ir uzlauzta degvielas tvertne un, iespējams, pazudusi degviela. Arī par šo gadījumu sākts kriminālprocess.

Savukārt 30.aprīlī ap plkst.20 Vaiņodes ielā konstatēts, ka automašīnai "BMW X6" cauršauts aizmugurējais logs.

1.maija rītā pie veikala Klaipēdas ielā konstatēts, ka automašīnai "Dodge Caravan" ir izsists aizmugurējais stikls. Tajā pašā dienā saņemta informācija, ka Aizputē, Avotu ielā, pagalmā novietotai automašīnai "Mercedes Benz Sprinter" izsists vadītāja durvīs esošais logs un nozagts akumulators.

Kā atzina VP pārstāve, pašlaik vēl ir pāragri izdarīt secinājumus, vai Liepājā konstatētie automašīnu bojāšanas gadījumi ir savstarpēji saistīti. Dažu notikumu vietas ir gana tuvu viena otrai, bet citos gadījumos tās šķir lielāks attālums.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)