Banner 980x90

Davanuserviss.lv atrodamas jaukas dāvanas ikvienam

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Pat tad, ja dāvanas iegādei vari veltīt visai lielu naudas summu, atrast kaut ko saņēmējam patīkamu nav nemaz tik vienkārši. Ko dāvināt mīļotajai, vecākiem un bērniem? Ieskaties Davanuserviss.lv – ilggadējā pieredzē šeit apkopotas labas, kvalitatīvas un interesantas dāvanas, kas iepriecinās un paliks saņēmēja atmiņā vēl ilgi.

Rūpīgi izvēlētas dāvanas mīļotajai
Jauks mīlestības apliecinājums būs uzdāvināta fotosesija. Tu parādīsi, ka tava mīļotā ir skaista, un tas ir jāiemūžina! Izvēlies dāvanu "Fotosesija + grims + matu sakārtojums". Tava sieviete izbaudīs ne tikai fotosesiju, bet arī patīkamus mirkļus viņai, veidojot matus un grimu. 

Ja tava mīļotā ir bērniņa gaidībās, izvēlies un uzdāvini procedūru-masāžu "Skaistā mamma". Šī ir speciāla masāža pirms un pēc dzemdībām, kas novērš striju rašanos, celulītu, smagumu un tūsku kājās. Tā uzlabo māmiņas vispārējo labsajūtu un ādas stāvokli, jo masāžas laikā tiek izmantoti augu ekstrakti, speciālā kosmētika un bērniņam drošā mandeļu eļļa. 

Patīkama atpūta vecākiem
Ja arī taviem vecākiem laika gaitā ir sakrājies ne mazums lietu un pat dažādu nevajadzīgu mantu, Davanuserviss.lv ir īstais risinājums. Izvēlies un uzdāvini viņiem "Andrito Kafijas" pagatavošanas meistarklasi, kurā viņi uzzinās daudz jauna par kafijas audzēšanu, pārstrādi, grauzdēšanu un pagatavošanu. Viņi varēs nobaudīt dažādi pagatavotu kafiju un saņems turpat grauzdētu kafiju. Šī dāvana būs interesanta un nekrās putekļus plauktos!

Relaksējoša dāvana mammai būs "Manikīrs + parafīna vanna rokām". Manikīra procedūra viņas rokām piešķirs skaistumu un maigumu, bet parafīna vanna novērsīs ādas sausumu, atvieglos sāpes locītavās un atslābinās muskuļus. 

Piedzīvojumi un ekskursijas bērniem
Ja vēlies uzdāvināt piedzīvojumu Rīgas tuvumā, izvēlies kliņģera cepšanas pasākumu Babītē, maizes ceptuvē "Lāči". Tas būs radošs notikums, kurā bērni varēs savām rokām piedalītes kliņģera cepšanā un pēc tam arī to ēst un paņemt uz mājām. Turklāt gardo "Lāču" gredzenu var gatavot ne tikai bērni, bet arī pieaugušie. Jūs varat doties kopā ar visu ģimeni (kopumā līdz 5 cilvēkiem) un izvēlēties cept saldo vai sāļo kliņģeri. Visu vajadzīgo apģērbu jūs saņemsiet uz vietas.

Ja gribi uzdāvināt ekskursiju ārpus Rīgas, izvēlies Zinātnes un tehnoloģiju muzeja "Kurzemes Democentrs" apmeklējumu Ventspilī. Šeit bērni uzzinās par klimata pārmaiņu iemesliem, to sekām, risinājumiem un cilvēka iespējām tām pielāgoties. Šī ekskursija ir piemērota bērniem no 7 gadu vecuma, un tās garums ir 2 stundas. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)