Banner 980x90

Dienas horoskops 24.augustam

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Auns  Šodien ļoti veiksmīgi risināsies biznesa darījumi. Pats beidzot sevī sajutīsi augošo progresu. Piekrīti avantūrām, kas no tevis prasa izaicinājumu.

Vērsis Šodien tev jācenšas izvairīties no sava "bosīgā" toņa – neviens tik un tā neklausīs. Piesargies, esi sācis slīcināt laivu, kurā pats sēdi.

Dvīņi Visa diena saistās ar milzīgu enerģiju. Tikai jāprot tā pareizi likt lietā. Šodien spīd arī liela veiksme, tādēļ vari paspēlēt arī kādu azartspēli, bet viss ar mēru!

Vēzis Diena, kad satiksi jaunus cilvēkus un dibināsi kontaktus. Ģimenes cilvēki būs tavi labākie dzīves instruktori – ieklausies viņos un seko dotajiem padomiem.

Lauva Gribēsies būt visa centrā un stāvēt uz paaugstinājuma. Mazliet šaubīsies par sevi, tādēļ ir ieteicams pārāk nesatraukties par to, kāds būs visa iznākums.

Jaunava Spēsi ar visu sev šodien piemītošo enerģiju strādāt mērķa labā. Pameklē jaunus kursus vai kaut ko tādu, kas var dot jaunas zināšanas un atklāt jaunus apvāršņus.

Svari Racionālisms un ideālisms. Diena būs laba, ja skaidri redzēsi virzienu, kurā iet. Būs cilvēki, kuri centīsies nostāties ceļā, bet pārāk centies uz viņiem nedusmoties.

Skorpions Lai arī šodien vairāk par visu gribēsies vientulību, ir ieteicams uzturēt minimālu kontaktu ar draugiem. Nedalies ar citiem savās idejās, kāda ļauna auss var noklausīties.

Strēlnieks Veiksmīga diena ceļojumiem, pārgājieniem utt. Vislabāk jutīsies pie dabas, tādēļ ir ieteicams pamest visu saplānoto un izbaudīt atpūtu.

Mežāzis Visas dienas garumā jutīsies brīvs un relaksēts. Dienai tiks piešķirta mistika, mazliet no romantikas un adrenalīna – bet pašam jāzina, kā to visu ielikt rāmjos.

Ūdensvīrs Šodien atradīsi veidu, kā izkļūt no grūtās situācijas. Un pie tam bez citu palīdzības! Jānodibina labāks kontakts ar kādu no ģimenes locekļiem, citādi attiecības var pamatīgi sabojāties.

Zivis Būsi ļoti zinātkārs, tomēr ne pēc zināšanām, bet pēc baumām. Galvenais ir saklausīto nepārvērst un nepiepušķot, tas var nākt par sliktu kādam tuvam cilvēkam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)