Banner 980x90

Dienas horoskops 28.novembrim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns
Lidināsies pa mākoņiem un nespēsi koncentrēties darbiem. Izjutīsi lielu nepieciešamību pēc mīļuma. Vakarā satiecies ar savu sirdsāķīti vai kādu sev tuvu cilvēku.

Vērsis
Tu būsi emocionālāks nekā parasti. Ja arī būsi aizņemts, tev vajadzētu mazāk uztraukties un mierīgi pildīt ikdienas pienākumus.

Dvīņi
Ja tev pagātnē ir bijis kāds konflikts, tad drīzumā tas atrisināsies un tu beidzot atjaunosi normālas attiecības ar kādu sev iepriekš nevēlamu personu.

Vēzis
Pakavējies pagātnes atmiņās un parakņājies pa vecajām mantām, tu noteikti atradīsi ko interesantu! Pārlasi vecās sarakstes, un tu sapratīsi, cik ļoti esi izmainījies.

Lauva
Padomā, kas tevi attur no saviem sapņiem. Vai tās ir bailes, uztraukums, laika trūkums vai, iespējams, kāds cilvēks. Sakārto domas!

Jaunava
Tu nejūties piepildīts un tev kaut kā trūkst, tev nepieciešami jauni izaicinājumi. Neatsaki iespējām, kas tev tiek dotas!

Svari
Iespējams, ka tu gaidi, kad otrs cilvēks spers pirmo soli, taču laiks rit un nekas neiet uz priekšu. Visai ticams, ka šis pirmais solis būs jāsper tieši tev, par spīti tam, ka tu to patiesībā gaidi no otra.

Skorpions
Mānot citus, galvenais nemānīt pašam sevi. Šodien labāk izmainīties no jebkāda veida meliem, jo patiesība visai ātri nāks gaismā.

Strēlnieks
Nemeklē muļķīgus attaisnojumus savai rīcībai! Tu pats lieliski zini, ka arī tevī ir kāda vaina – atzīsti to! Atceries – kļūdīties ir cilvēcīgi!

Mežāzis
Šodien vari atļauties riskēt. Ja kaut kas neizdosies – vismaz būsi mēģinājis un zināsi, kā tas ir. Tev tāpat nav ko zaudēt.

Ūdensvīrs
Tev šodien būs vajadzīga palīdzība, tādēļ atsauc atmiņā, kam nesen esi izpalīdzējis, un droši lūdz padomu – viņš neatteiks!

Zivis\
Pie durvīm drīz pieklauvēs veiksme. Tver ciet un nelaid vaļā, tāpēc laiks ķerties pie kā jauna un neizmēģināta. Nebaidies no nepazīstamā!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)