Banner 980x90

Dienas horoskops 31.janvārim

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Auns  Ieceru realizēšanas laiks! Ja tavā prātā jau labu laiku ir kāda ideja, tad šis ir īstais brīdis, lai to īstenotu. Nebaidies no apkārtējo nosodījuma, cilvēki tāpat domās, ko gribēs.

Vērsis Neskaidrība par turpmāko nākotni tevī iedzīs bailes. Izkāp no savas komforta zonas un izmēģini ko jaunu!

Dvīņi Nebaidies lūgt kāda līdzcilvēka padomu vai palīdzību, jo īpaši naudas jautājumos. Tu būsi pārsteigts, cik pretimnākoši citi spēj būt.

Vēzis Piemērota diena, lai sakārtotu savu dzīvi naudas jautājumos. Plāno budžetu un tērē naudu apdomīgi. Labvēlīgs laiks, lai uzlabotu attiecības ar tuviniekiem.

Lauva Jutīsies mazliet atvieglots, kad būsi padarījis visus darbus, tāpēc palutini sevi ar ko gardu vai patīkamu!

Jaunava Tavas intereses ir svarīgas, taču citu vajadzības arī ir jāņem vērā. Kādam būs nepieciešama tava palīdzība – neatsaki!

Svari Šodien būtiski ir nenosodīt citus par viņu izvēlēm vai viedokļiem. Ar dažiem ir strīdēties tāpat kā ar sienu, tāpēc velti nebojā savus nervus!

Skorpions Būtu ieteicams izanalizēt līdz šim paveikto, lai skaidri varētu izplānot savu turpmāko rīcības plānu. Atrodi kādu, kas tevi iedvesmos darīt ko cēlu un labu!

Strēlnieks Neļauj citiem sev melot, tu neesi tik stulbs, kā dažiem varētu šķist! Viltība būs tava veiksmes atslēga – izmanto to!

Mežāzis Nenoskaties, kad kādam iet smagi, bet gan izpalīdzi! Vēlāk, kad pašam būs nepieciešama palīdzība, arī tev uzradīsies kāds glābējs!

Ūdensvīrs  Esi iecietīgs un nepasaki to, ko nevajag. Reizēm, aiztaupot šādus komentārus, tu neizskatīsies tik negants!

Zivis Centies nesaskatīt problēmas tur, kur to nemaz nav. Iespējams, ka pašlaik notiekošajam, ir pavisam vienkāršs risinājums!

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)