Banner 980x90

Dienvidkorejas vēstniecības vadītājs atzinīgi novērtē lidostas esamību Liepājā

Rīga, 11.sept., LETA. Dienvidkorejas vēstniecības vadītājs Songdžins Hans šodien viesošanās laikā Liepājā atzinīgi novērtējis lidostas esamību, jo tas veicina tūrismu, aģentūru LETA informēja Liepājas pašvaldības pārstāve Kristīne Čabikina.

Runājot par tūrisma plūsmas veicināšanu no Korejas, Hans skaidroja, ka liela pilsētas priekšrocība ir lidosta. Laikā, kad uz Baltiju lidojošo tūristu skaits aug, lidostas esamība padara Liepāju par daudz pievilcīgāku un ērtāku galamērķi.

Liepājā Dienvidkorejas vēstniecības vadītājs tikās ar Liepājas domes vadību un Liepājas Speciālās ekonomiskās zonas pārstāvjiem. Ar Liepājas domes priekšsēdētāja vietnieku pilsētas attīstības un sadarbības jautājumos Gunāru Ansiņu (Liepājas partija) galvenokārt pārrunāti ekonomiskās sadarbības jautājumi. Runāts par investīciju iespējām Liepājā, par SPA un kurortoloģijas nozares attīstību pilsētā un sadarbības partneru meklēšanu šīs nozares attīstības sekmēšanai.

Songdžins Hans pozitīvi novērtējis Liepājas ekonomisko attīstību un aktivitāti, akcentējot sadarbības iespējas loģistikas nozarē un izglītībā. Liepājas Universitātei ir noslēgti vairāki sadarbības līgumi ar Korejas augstskolām un pašlaik universitātē studē vairāki studenti no Dienvidkorejas.

Viesojoties Liepājā, vēstniecības pārstāvji apmeklēja arī Liepājas Speciālo ekonomisko zonu un tikās ar Biznesa attīstības un mārketinga daļas vadītāju Gati Ginteru, devās uz uzņēmumu "Lesjofors Gas Springs", kurā ir korejiešu investīcijas, kā arī viesojās Liepājas Universitātē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)