Banner 980x90

Dobrecovs: Darīsim visu, lai neļautu "Salzburg" parādīt savu labāko sniegumu

Foto: Facebook.com/ FK Liepāja
Foto: Facebook.com/ FK Liepāja
Latvijas čempionvienība futbolā "Liepāja" otrdien UEFA Čempionu līgas otrās kvalifikācijas kārtas atbildes spēlē darīs visu iespējamo, lai neļautu pretiniekiem - Austrijas čempionei "Salzburg", parādīt savu labāko sniegumu, dienu pirms cīņas norādīja liepājnieku galvenais treneris Viktors Dobrecovs.

"Liepāja" otrās kvalifikācijas kārtas pirmajā spēlē piprms nedēļas viesos cieta neveiksmi ar 0:1, vienīgos vārtus ielaižot mača beigu daļā pēc neveiksmīga rikošeta.

Atbildes spēle otrdien notiks Liepājā un sāksies plkst.19.00.

"Esam vēl vairāk izanalizējuši pretinieku. Zinām viņu vājās puses un zinām viņu stiprās puses vēl izteiktāk," pirmdien pirmspēles preses konferencē Dobrecova sacīto citē Latvijas čempionvienības preses dienests.

"Centīsimies darīt visu, lai neļautu pretiniekam parādīt savu labāko sniegumu. Uzdevums ir grūts, bet nav neizpildāms," optimistisks ir liepājnieku galvenais treneris.

Tikmēr "Salzburg" galvenais treneris Oskars Garsija uzteica pretiniekus, kuri pirmajā mačā labi spēlējuši aizsardzībā.

"Pretinieks parādīja, ka aizsardzībā prot spēlēt ļoti kompakti un stabili. "Liepāja" vairākas reizes izveidoja bīstamus pretuzbrukumus. Protams, mūsu uzdevums ir tik tālāk, centīsimies spēlē gūt vārtus, lai būtu vieglāk, taču vēl nekas nav izdarīts, lai jau priecātos. Liepājā ir ļoti labi sagatavots laukums un domāju, ka būs ļoti interesanta cīņa," uzskata Garsija.

UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas turnīra nākamo kārtu sasniegs komanda, kas uzvarēs divu spēļu summā.

Izlozē Austrijas klubs bija starp izsētajā vienībām, turklāt tas bija spēcīgākais iespējamais pretinieks.

"Salzburg" ir iepriekšējo trīs sezonu Austrijas čempione, bet kopumā šī komanda vietējā čempionātā uzvarējusi desmit reizes. Pērn "Liepāja" par Latvijas čempioniem futbolā kļuva pirmo reizi vēsturē, kā arī šosezon Eirokausos piedalās pirmoreiz vienības pastāvēšanas vēsturē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)