Banner 980x90

Eiropas koru olimpiāde viesosies arī Liepājā, Rēzeknē un Cēsīs

Rīga, 14.jūl., LETA. Eiropas koru olimpiādes kolektīvi no 20.jūlija līdz 22.jūlijam sniegs koncertus arī Liepājā, Rēzeknē un Cēsīs, aģentūru LETA informēja koru olimpiādes sabiedrisko attiecību vadītāja Ilze Salna.

Koncertzālē "Lielais dzintars" 20.jūlija vakarā uzstāsies meiteņu koris "Kimberli" no Dienvidāfrikas, kā arī Dienvidķīnas Normāluniversitātes sieviešu koris.

21.jūlijā Latgales vēstniecībā "Gors" koncertu sniegs Brazīlijas vokālā grupa "Boca Que Usa" un Šveices koris "Vokalensemble incantati". Savukārt 22.jūlijā Cēsu Vidzemes koncertzālē uz skatuves kāps koris "Northern Spirit" no Vācijas un vokālā grupa "Notas Soltas" no Portugāles.

"Nāciju Grand Prix Rīga 2017" un 3.Eiropas koru olimpiādes pasākumus organizē Rīgas Tūrisma Attīstības Birojs un vācu kultūras organizācija "Interkultur" un finansē Rīgas dome. Koru olimpiādes laikā Rīgā pulcēsies vairāk nekā 10 000 dalībnieku no Eiropas un citām pasaules valstīm.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)