Banner 980x90

Festivāls "LMT Summer Sound" izsludina trīs iesildīšanās pasākumus

Pilseta24.lv
Pilseta24.lv
Pašmāju lielākais pludmales festivāls LMT Summer Sound, kas šogad norisināsies 29.jūlijā un 30.jūlijā Liepājā, izziņo iesildīšanās pasākumu sēriju "Ceļš uz LMT Summer Sound".

Kā pilsētas informācijas portālu Liepaja24.lv informēja festivāla "LMT Summer Sound" preses pārstāve Inese Grīnberga, pasākumu sērijas ietvaros paredzēti koncerti un aktivitātes trīs Latvijas pilsētās: 2.jūnijā Rīgā, klubā "Coyote Fly", 10.jūnijā Saldū, klubā "Nakts Muziķenē" un 17.jūnijā Liepājas pludmales bārā "Red Sun Buffet". "Ceļā uz LMT Summer Sound" dosies aktuālais hiphopa mākslinieks Reiks, kuram ekskluzīvi festivāla pasākumu sērijā paredzēti trīs solo koncerti. Katrā no koncertiem Reikam piebiedrosies arī viesmākslinieki.

"Ceļš uz LMT Summer Sound" atklāšana notiks 2.jūnijā Rīgā, naktsklubā Coyote Fly, kas plašākajai auditorijai pazīstams ar populāru ārzemju mūziķu koncertiem, pasaules līmeņa konceptu un interjeru, ko novērtē ne tikai prasīgākie Rīgas naktsdzīves baudītāji, bet arī tādas slavenības kā Xzibit, Eve, Dizzee Rascal, Tony Hawks, Jon Olsson,The Dudesons un daudzi citi. Šajā pasākumā pirmo reizi ar solo programmu uzstāsies Reiks, kas Latvijas hiphopa aprindās ir labi zināms izpildītājs un apvienības "Kreisais Krasts" dalībnieks. Plašāka publika Reiku iepazina ar projektu "Olas", kas divu gadu laikā iekaroja internetu un pašmāju lielākās skatuves. Šogad Reiks gatavo debijas albumu, no kura jau izdevis trīs singlus, kas kopumā pārsnieguši miljonu skatījumu Youtube.

Savukārt 10.jūnija pasākums Saldū, jaunatklātajā klubā "Nakts Muziķenē", kļūs par grandiozu hiphopa ballīti kādreizējās Saldus mūzikas skolas telpās un pagalmā. Koncertā piedalīsies hiphopa izpildītāji Reiks, Edavārdi, Kaņepe, Mazais Zaļais, Ozols ar īpaši sagatavotu DJ setu, elektroniskās mūzikas mākslinieks Lessfucc un virtuozais multiinstrumentālists Rick Feds. Pagalmā uz lielā brīvdabas ekrāna būs iespēja vērot jaunākos pašmāju mūzikas videoklipus, kā arī jaunā režisora Dāvja Dreimaņa īsfilmu par divām hiphopa paaudzēm "Laiks ir uzvarējis".

"Ceļš uz LMT Summer Sound" lielais noslēgums norisināsies Liepājā, pludmales bārā "Red Sun Buffet", kas kļuvis par vasaras neatņemamu sastāvdaļu ne tikai liepājniekiem, bet arī pilsētas viesiem. Šajā pasākumā vislabāk varēs izjust festivāla klātbūtni, jo ballīte notiks turpat skaistās Liepājās pludmales smiltīs. Koncertu programmā paredzēta Reika uzstāšanās, kā arī kāda īpašā viesa koncerts, kuru organizatori atklās tuvojoties pasākumam.

Festivāls LMT Summer Sound šogad norisināsies 29. un 30.jūlijā Liepājas pludmalē. Jau iepriekš ziņots, ka festivāla galveno mākslinieku vidū būs britu alternatīvās indie mūzikas mākslinieks King Charles, Beļģijas elektroniskās mūzikas spožākais jaunums Lost Frequencies, duets Milky Chance no Vācijas un ukraiņu roka leģenda Okean Elzy. Latvijas mūziķu vidū Carnival Youth, Rīgas Modes, Dagamba, ballīšu mūzikas karaļi Bermudu Divstūris, pašmāju hiphopa leģenda Ozols, rokgrupa Dzelzs Vilks, Linga, kā arī Intars Busulis & Abonementa Orķestris, Aija Andrejeva, Gain Fast un citi.

Festivāla biļetes pieejamas visās "Biļešu Serviss" kasēs Latvijā un internetā. Šobrīd 2 dienu biļetes cena 33 eiro (ar telts vietu 40 eiro). Savukārt liepājniekiem pieejams īpašs piedāvājums "Biļešu Serviss" Liepājas kasēs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)