Banner 980x90

Festivāls "Summer Sound" nākamvasar Liepājā notiks augusta sākumā

Rīga, 26.nov., LETA. Festivāls "Summer Sound" nākamvasar Liepājā norisināsies 2.augustā un 3.augustā, bet martā pirmo reizi festivāla vēsturē tiks rīkots vienas nakts pasākums Rīgā, aģentūru LETA informēja festivāla rīkotāju pārstāve Alise Pabērza.

Nākamā gada vasara būs jau devītā reize, kad festivāla "Summer Sound" apmeklētāji tiks aicināti baudīt mūziku un mākslu Liepājas pludmalē.

Savukārt 9.martā Rīgas Sporta manēžā notiks festivāla rīkots vienas nakts pasākums Rīgā "Summer Sound Spring Session", kurā uzstāsies vācu elektroniskās mūzikas dīdžejs Tujamo, Latvijā populārā grupa "Bermudu divstūris" un dīdžejs Toms Grēviņš.

Festivāla direktors Uldis Pabērzis stāstīja, ka šā gada vasara bija piesātināta ar daudz un dažādiem pasākumiem. Lai šīs brīnišķīgās vasaras noskaņa vēl mazliet paturpinātos un tā ievadītu arī 2019.gada vasaras sajūtu, festivāla rīkotāji ieplānojuši pavasara pasākumu Rīgā, kas ļaus gan atsaukt atmiņā labākos mirkļus no šīs vasaras, gan būs kā ieskaņas pasākums nākamā gada lielākajam pludmales pasākumam Liepājā "Summer Sound".

Biļetes iepriekšpārdošanā uz Liepājas pludmales festivālu "Summer Sound" un pavasarī gaidāmo pasākumu "Summer Sound Spring Session" var iegādāties "summersound.lv" un visās "Biļešu serviss" kasēs Latvijā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)