Banner 980x90

Festivālu "Summer Sound" divu dienu laikā apmeklējuši 32 000 cilvēku

Rīga, 5.aug., LETA. Festivālu "Summer Sound" divu dienu laikā kopumā apmeklējuši 32 000 cilvēku, aģentūru LETA informēja festivāla organizatoru pārstāve Alise Pabērza.

Viņa norāda, ka festivāls šogad pieredzējis krietnu apmeklētāju skaita pieaugumu, jo abas festivāla dienas telšu pilsētiņa bija pilnībā izpārdota.

"Mēs esam gandarīti par šī gada festivālu - prieks, ka mūsu darbs un gatavošanās festivālam visa gada garumā ir novērtēts un realizējies ar ievērojamu apmeklētāju skaita pieaugumu. Tas nozīmē, ka festivāls attīstās pareizajā virzienā un ir saistošs apmeklētājiem," pauž festivāla organizators Uldis Pabērzis.

"Summer Sound" šogad Liepājā norisinājās jau devīto reizi.

Kā liecina aģentūras LETA arhīva informācija, festivālu 2018.gadā apmeklēja 23 000 cilvēku.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)