Banner 980x90

Fomina jaunās dziesmas videoklipā iespaidīgi Liepājas ostas skati

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Liepājas ostas (agrāk Līvas) vēsture ir aizsākusies jau 1263.gadā un šajos garajos gados tā ir attīstījusies un mainījusies līdzi laikam.

Kā pilsētas informācijas portālu Liepaja24.lv informēja Guntars Račs, padomju laikos osta pārsvarā kalpoja tikai militāriem mērķiem un bija slēgta apmeklētājiem. Latvijai atgūstot neatkarību, osta atguva savu civilo statusu, bet kopš 1997.gada, ostā darbību uzsāk Liepājas speciālā ekonomiskā zona (LSEZ). Tāpēc iespēja redzēt to, kas un kā šajā ostā izskatās joprojām ir lemts ne visiem. Tāpēc, pateicoties uzņēmuma "Transwide services" gādībai, Ivo Fomins tagad piedāvā ielūkoties iespaidīgos ostas skatos, kas pat ne katram liepājniekam ir ierasti.

Ivo Fomins: "Tas visai filmēšanas komandai bija liels piedzīvojums. Ostā rosība neapstājas ne uz mirkli, kaut kur strādā ceļamkrāni, brauc kravas pārvadātāji, dūc kuģu motori un apkārt valda neparasts industriāls troksnis. Osta ir kā milzīga, visiem neredzama artērija, kas dzīvo savu aktīvo dzīvi, par kuru liepājnieki nemaz nenojauš. Mums bija interesanti un brīžiem pat nedaudz baisi iejusties šajā vidē."

Dziesmas videoklipa autors un operators ir producents Ritvars Bluka, ar kuru Ivo sadarbību uzsāka realizējot dziesmas "Šodien" videoklipu. Arī dziesma "Nāc", tāpat kā jau pieminētā dziesma "Šodien", kā arī Ivo pēdējo laiku pazīstamākā dziesma "Nekas jau nebeidzas" ir iekļauta Ivo un viņa grupas jaunākajā albumā, kas izdots pērnā gada nogalē.

Ivo Fomins: "Es esmu ļoti gandarīts gan par mūsu jauno albumu, gan par sadarbību ar Ritvaru. Viņš perfekti jūt kadru un ar savu skatu caur kameru dod dziesmai jaunas krāsas. Es pats, skatoties video, šo dziesmu iepazinu no jauna. Dziesmas teksts ir par to, ka " ...ar vienu vārdu var visu izmainīt" un tas ir galvenais vēstījums, bet Ritvars tam piešķīra vēl vienu dimensiju, uzsvaru liekot uz dziesmas piedziedājuma vārdiem "Nāc, un atver acis man, lai es redzu, uz kuru pusi griežas pasaule..." Videoklipā es esmu tas, kurš nāk. Katrā ziņā viņš ir meistars un es priecājos, ka dziesmas teksta autors Guntars Račs mūs iepazīstināja.".

Albuma "Nekas jau nebeidzas" CD var pasūtīt kompānijas "Mikrofona ieraksti" mājaslapā www.micrec.lv

Mp3 versijā albumu iespējams lejupielādēt un noklausīties platformās Doremi.lv, iTunes, Apple Music, Amazon, Deezer un Spotify.  

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)