Banner 980x90

Grobiņas novadā atklās velonovietni un atjaunoto brīvā laika pavadīšanas centru

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Piektdien, 30.septembrī, Grobiņas novadā atklās velonovietni un atjaunoto brīvā laika pavadīšanas centru, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Plkst.10.00 pie Grobiņas ģimnāzijas, Skolas ielā 1, tiks atklāta velonovietne, kas izveidota, piedaloties projektu konkursā "LMT Latvijai". Pasākumā paredzēta riteņbraucēju parāde, svinīga velonovietnes atklāšana ar LMT, Grobiņas novada domes, skolotāju, skolēnu un vecāku piedalīšanos.

Savukārt plkst.12.00 Bārtas pagastā atklās atjaunoto Bārtas brīvā laika pavadīšanas centru. Pasākumā uzstāsies Bārtas etnogrāfiskais ansamblis.

Projektu konkursā "LMT Latvijai" finansējumu ieceru realizēšanai saņēma četri Grobiņas iedzīvotāju balsojumā uzvarējušie projekti.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)