Banner 980x90

Interneta veikali paplašina piedāvājumu un saglabā izdevīgas cenas

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Gandrīz visā Latvijas teritorijā ir pieejams stabils interneta pieslēgums, un Latvijas Interneta asociācijas statistika liecina, ka 79% no valsts iedzīvotājiem ikdienā regulāri lieto internetu. Lai gan lielākā cilvēku daļa globālo tīklu uztver kā informācijas avotu, katru gadu palielinās to lietotāju skaits, kuri izmanto internetu, lai iepirktos. Interneta veikali ir pasaulē izplatīts pakalpojums, kas ļauj iegādāties nepieciešamās preces jebkurā laikā pat nepieceļoties no krēsla. Ātra un ērta iepirkšanās, personas datu aizsardzība un plašs preču klāsts – šīs priekšrocības piesaista arvien vairāk klientu.

Trīs kritēriji, kas palīdzēs izvēlēties labāko interneta veikalu
Jauni interneta veikali parādās bieži, jo uzturēt tos ir vieglāk nekā parastus tirdzniecības centrus. Taču kā izvēlēties drošu veikalu, kur preces tiek pasūtītas no kvalitatīviem ražotājiem, un pircēju dati ir aizsargāti? Pirms pasūtījuma veikšanas izvērtē šādus kritērijus:
- vai veikals sniedz plašu informāciju par sevi, norāda adresi un rekvizītus?
- vai ir iespējams sazināties ar veikalu ar e-pasta vēstules vai online čata palīdzību?
- vai precēm ir garantija un vai ir aprakstīti preces atgriešanas nosacījumi?

Klientiem draudzīgi interneta veikali parasti ļauj izvēlēties vienu no daudzajiem preču saņemšanas un apmaksas veidiem. Atklātība un brīvi pieejama informācija ir uzticama interneta veikala pazīmes.

Tehnoland.lv tagad ne vien sadzīves tehnika, bet viss nepieciešamais dzīvei
Sadzīves tehnikas interneta veikals Tehnoland.lv piedāvā ērtu un saprotamu iepirkšanās sistēmu un regulāri paplašina preču klāstu. Tehnoland.lv ir daudzu populāru sadzīves tehnikas ražotāju oficiālais izplatītājs, un jau daudzus gadus veikalā ir iespējams nopirkt mūsdienīgu un kvalitatīvu sadzīves tehniku. Taču ņemot vērā klientu vēlmi internetā iegādāties arī cita veida preces, Tehnoland.lv ir paplašinājis piedāvājumu. Tagad Tu varēsi iegādāties ne vien datorus un ledusskapjus, bet arī
- spēles bērniem – konstruktorus, lelles, attīstošās rotaļlietas, radiovadāmos modeļus;
- auto preces – riepas, autoķīmiju, navigācijas ierīces;
- aktīvās atpūtas piederumus – velosipēdus, skrituļslidas, fitnesa aksesuārus;
- dārza preces – mēbeles, nojumes, siltumnīcas;
- smaržas, kosmētiku un skaistumkopšanas piederumus.

Kopumā Tehnoland.lv veikalā ir vairāk nekā 20 000 preču mājai, darbam un atpūtai. Neaizmirsti ik pa laikam ielūkoties veikala mājaslapā, bet vēl labāk – pasūti sev vajadzīgo preci un atzīmē, ka vēlies būt informēts par Tenholand.lv jaunumiem!

Interneta veikali ir drošs un izdevīgs pakalpojums. Ienāc Tehnoland.lv un pasūti nepieciešamās preces mājas, dārzam un izklaidei!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)