Banner 980x90

iRobot putekļusūcējs – vai laba izvēle?

Putekļu sūcēji–roboti mājokļos sāk parādīties arvien biežāk, taču tie, kuri tos vēl nav izmēģinājuši vai arī nav izpētījuši par tiem pieejamo informāciju, šaubās, vai tiešām ir vērts pirkt šādu putekļu sūcēju. 
Populārākais un pazīstamākais putekļu sūcēju–robotu ražotājs iRobot ir zināms visā pasaulē un kļuvis teju par šīs ierīces galveno firmas zīmi. Ja arī jūs apsverat domu par šīs ierīces iegādi vai vienkārši vēlaties uzzināt, ko tā piedāvā, šis raksts ir piemērots tieši jums!

Klasiskais putekļu sūcējs vs. robots–putekļu sūcējs
Sabiedrībā joprojām notiek diskusijas par to vai mūsdienās robotveidīgo putekļu sūcēju tehnoloģijas spēj aizvietot klasiskos putekļu sūcējus, kurus izmantojam ikdienā. Nav šaubu, ka tirdzniecībā ir pieejami kvalitatīvi un efektīvi putekļu sūcēji–roboti. Taču jāņem vērā arī tas, ka šīm ierīcēm ir savi trūkumi, piemēram, tās nevar piekļūt pilnīgi visām vietām, kā arī nederēs aizkaru vai dīvānu apdares kopšanai. Šim uzdevumam nāksies ņemt palīgā veco, labo putekļu sūcēju ar maināmiem uzgaļiem.

Vai vērts pirkt robotu–putekļu sūcēju?
iRobot ir viens no vadošajiem šī tipa putekļu sūcēju ražotājiem pasaulē. Modeļu cenas variē no dažiem simtiem eiro līdz pat pāri tūkstotim eiro. Lai arī daļai cilvēku šāda summa var šķist augsta, noteikti jāņem vērā, ka ieguldītā nauda atmaksāsies, jo varēsiet ietaupīt daudz laika. Ja esat aizņemts cilvēks, kam ikdienā grūti atrast laiku mājas darbu veikšanai, šis noteikti būs labs ieguldījums, kas palīdzēs uzturēt tīrību mājoklī. Ja apdomājat šīs preces iegādei izmantot papildu līdzekļus no citiem resursiem (lasīt vairāk), noderīgu informāciju par naudas atmaksu varat izlasīt šajā bloga rakstā. Atcerieties, ka ne velti pastāv teiciens "laiks ir nauda", tāpēc padomājiet, kā iRobot putekļu sūcējs varētu atvieglot jūsu ikdienu. 

Kam pievērst uzmanību, iegādājoties putekļu sūcēju–robotu?
Šī tipa putekļu sūcēju mūsdienās netrūkst, un tirdzniecībā ir pieejami ne tikai iRobot modeļi. Pētot piedāvājumu, iesakām pievērst uzmanību šādiem aspektiem:
• baterijas darbības un uzlādes laiks – izvēlieties litija-jonu akumulatorus;
• HEPA filtri – nodrošina, ka uzsūktie putekļi un to daļiņas nenonāk atpakaļ gaisā;
• viegli nomaināmas detaļas, piemēram, filtri, birstes, baterijas, riteņi;
• virtuālās sienas – neļauj putekļu sūcējam–robotam darboties konkrētās zonās jūsu mājoklī;
• ērti pārvaldāma darbības plānošanas sistēma;
• vienkārša navigācija – gudrs putekļu sūcējs – robots ātri apgūst jūsu mājokļa izkārtojumu, un ar laiku tā darbības efektivitāte uzlabojas.

Putekļu sūcējs–robots noteikti var būt lielisks papildinājums jūsu mājoklim, ja esat pārdomājuši šī pirkuma nepieciešamību, kā arī saprotat, ka šī ierīce var palīdzēt ievērojami ietaupīt laiku steidzīgajā ikdienā. Šīs kompaktās ierīces aizņem maz vietas, ir modernas un ērti lietojamas, turklāt ļoti iespējams, ka nākotnē teju ikvienā mājoklī būs vismaz viens šāds putekļu sūcējs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)