Banner 980x90

Izdots Liepājas kalendārs ar īpašiem uzdevumiem katram mēnesim 

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Klajā nācis Liepājas pilsētas kalendārs, kurā caur 12 jauno liepājnieku redzējumu un 12 pilsētas jomām un nozarēm tiek pavēstīts Liepājas pilsētas stāsts, pilsētas informācijas portāls Liepaja24.lv uzzināja Liepājas pilsētas pašvaldībā.

Kalendārs pilda ne tikai savu klasisko funkciju, bet tajā arī Liepājas jaunieši katrā mēnesī devuši kādu uzdevumu. Sākot no otrdienas, 29. novembra, pilsētas kalendāru var iegādāties ikviens liepājnieks un Liepājas viesis. 

"Kad mēs bijām jauni, mēs darījām visu, kas ienāca prātā. Tad sākām novecot, un nu tikai reizi gadā prātā ienāk bēdīgi slavenais saraksts ar lietām, kuras nākamgad noteikti izdarīšu. Lūk, šis ir tas brīdis, un šis saraksts - katru mēnesi viens uzdevums no jaunajiem liepājniekiem. Ja izpildīsi kaut pusi, kļūsi par gadu jaunāks"  - rakstīts kalendāra ievadā. 

Piemēram, janvārī jaunie liepājnieki aicina eksperimentēt un norāda, ka eksperimentēšana ne vienmēr nozīmē dažādu ķīmisku vielu sajaukšanu - eksperiments ir arī ikdienišķo rīta braucienu ar auto uz darbu nomainīt pret gājienu ar kājām.

Kalendārā ir atspoguļotas Liepājas pilsētu raksturojošas jomas un nozares - māksla un kultūra, izglītība, sports, uzņēmējdarbība, infrastruktūra un citas.

Kalendāra koncepcijas un idejas autors ir Liepājas pašvaldības administrācijas Sabiedrisko attiecību un mārketinga daļa. Kalendāra fotogrāfiju autors ir Reinis Hofmanis, tekstu redaktors - Voldemārs Dūdums un dizainere - Dārta Hofmane. 

Kalendāru par 7,70 eiro var iegādāties Liepājas reģiona tūrisma informācijas birojā un koncertzāles "Lielais dzintars" informācijas centrā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)